Erik egyetért Bruno díjazásával

Erik ten Hag úgy érzi, hogy Bruno Fernandes teljesítménye a szezon során olyan mértékben javult, hogy méltán érdemelte ki a Hónap Játékosa díjat áprilisra.


A kapitány Harry Maguire-t és Alejandro Garnachot utasította maga mögé, és ebben a szezonban másodszor nyerte el a díjat, miután augusztusban is megkapta az egyéni elismerést.

 

Miután a csapatkapitány az elmúlt hónapban végig remekül teljesített, és májusra is szeretné átmenteni formáját, hiszen négy Premier League-meccs és egy FA-kupa-döntő vár a Vörös Ördögökre.


A klubsajtónak a Crystal Palace elleni összecsapás előtt adott interjúban a menedzser elégedettségét fejezte ki a kapitány teljesítményével kapcsolatban.

 

"Ő a csapatkapitányunk, és a szezonon kívül is keményen dolgozik az edzőpályán, és minden meccsen ő hozza az energiát" - mondta Ten Hag. "Minden alkalommal példát mutat csapatkapitányként a csapatnak, és láthatjuk, hogy a szezon során egyre jobb formának örvend. A szezon végére nagyszerű formába lendül, gólokat lő, kulcsakciókat hajt végre asszisztokkal."

 

 

"Nagyon lenyűgözött a teljesítménye, hozzájárul a csapatszellemhez, de egyénileg is. Elégedett vagyok a teljesítményével."

 

Fernandes játéka kétséges a hétfői, Selhurst Parkban megrendezésre kerülő összecsapáson.

 

A portugál válogatott játékos a Coventry City elleni FA-kupa-elődöntőben szenvedett kézsérülést, de kétségtelenül mindent megtesz azért, hogy időben bevethető legyen, mivel a Unitedre a Newcastle United és a Chelsea is nyomást gyakorol a következő szezonban az európai kupában való indulás jogáért.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!