Ten Hag reakciója a Palace elleni vereségre

Erik ten Hag a Manchester Unitedet idegenbe elkísérő csodálatos szurkolótábort dicsérte, miután a Selhurst Parkban hétfőn este 4-0-s csalódást keltő vereséget szenvedtek el a Crystal Palace-tól.


A szurkolók mindvégig mögöttünk álltak

"Ez tiszta és egyértelmű, hogy mélyen alulteljesítettünk. Nem úgy cselekedtünk, ahogy szerettünk volna és ez pedig messze nem elég. Nagyon csalódottak vagyunk, de a szurkolók végig mögöttünk álltak, mi pedig harcoltunk, ahogyan a szurkolók is tették. Nagyon hálás voltam [a szurkolóknak]. Támogatnak minket. Ők is látják, hogy vannak problémáink. Össze kell tartanunk. Felelősséget kell vállalni. A szurkolók hatalmas és mindent felülmúló támogatást adtak nekünk."

 

Jobban kell teljesítenünk

"Mint Manchester United, nekünk jobban kell teljesítenünk. A rendelkezésünkre álló játékosoknak ennél jobban kell teljesíteniük. Ez egy megérdemelt vereség volt. Nem nyújtottunk olyan teljesítményt, amilyet elvárnánk magunktól. Mindig vannak okok [arra, hogy miért nem vagyunk elég jók]. Mindenki láthatta a hátsó alakzatunkat, hogy hatalmas problémákkal küzdöttünk, de a nap végén ezzel is meg kell tudnunk birkózni. Sokkal jobban kell annál teljesítenünk, mint tettük."

 

Hatalmas tisztelet Evans felé

"Hatalmas tiszteletet érdemel Jonny, amiért beállt a csapatba [Harry Maguire helyére], pedig nem állt még készen a játékra. Mindössze két napot edzett velünk, csak hogy egy példát említsek. De 90 percet végig a pályán töltött, az pedig nagy segítség volt számunkra, hogy ezt meg tudta tenni. Azonban természetesen ilyen állapotban nem volt képes azt a szintet hozni, amelyre normális esetben lett volna."

 

Óriási problémákkal küzdöttünk

"Az egész szezonban óriási problémáink voltak, mostanáig pedig ez a negyedik vereségünk ebben a naptári évben, amely nem mondható soknak. Pedig minden egyes alkalommal hatalmas problémák nehezítették a dolgunkat, amelyeket a legtöbbször meg tudtunk oldani. Ma azonban nem így volt."

 

 

A figyelmem a csapatra összpontosul

"Nem gondolok erre [a jövőmre]. A lehető legjobb tudásom szerint készítem fel a csapatot. Rengeteg problémánk van. Egyedül csak arra koncentrálok, hogy jobban teljesítsek a csapatommal. Csak arra tudok gondolni, hogyan tudnánk jobbak lenni."

 

A vereség az egész csapaté

"Nem lehet egy játékost kijelölni és ráhúzni a vizes lepedőt. Ez egy csapat teljesítmény volt. A bedobás, amelyből az első góljuk született, nem szabadott volna, hogy ilyen formában megtörténjen, ez pedig csapatként nem sikerült, mert nem követték a szabályokat. Nem alkalmazkodtunk a szervezettségünk tekintetében a különböző helyzetekhez, nem irányítottuk az eseményeket. Az, hogy öt játékos van a labda körül egy bedobásnál, egészen egyszerűen nem történhet meg."

 

Az első gólnak nem szabadott volna bekövetkeznie

"Ott volt öt játékosunk, majd gól született belőle, ilyennek pedig nem szabadna megtörténnie, mert mi egészen egyértelmű utasításokat adtunk arra vonatkozóan, hogy miként kell egy ilyen szituációt levédekezni. Ezt azonban nem vitték magukkal a pályára és ezt az ellenfél kőkeményen megtorolta. Emellett a bal oldalon két játékos fogott egyet, szóval pocsék védekezés is kellett hozzá."

 

Tovább kell harcolnunk

"Önök tudják [mennyire sokba kerülő eredmény ez számunkra], különösen a szezon végéhez közeledve. De ettől függetlenül még 9 pontot lehet szerezni, nekünk pedig ennyiért kell harcban lennünk. Vasárnap jóvá kell tennünk a dolgokat. Tanulnunk kell ebből a meccsből és fejlődnünk."

 

Jason Wilcox támogatása

"Ő az én véleményező testületem, vagyis az lesz. A nap végén azonban azokkal a játékosokkal kell eredményt elérnem, akik rendelkezésemre állnak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!