Nem lesz elsietve Martinez visszatérése

Erik ten Hag elárulta, hogy Lisandro Martinez nagy valószínűséggel a kispadon kezdi majd a Manchester United ma esti, Newcastle United elleni hazai bajnokiját.


A világbajnok játékos újra edzésbe állása pozitív lökést jelenthet a csapat számára, különösen annak fényében, hogy mennyi védő nem állhat rendelkezésre sérülés miatt, de a menedzser mindenkit biztosított arról, hogy nem fogják elsietni a visszatérését.

 

Martineznek már több kissebb-nagyobb kihagyása volt ebben a szezonban, ugyanis először egy négy hónapos időszakot hiányzott, miután a Bayern München elleni szeptemberi Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen megsérült és csak a január eleji, Tottenham Hotspurrel szembeni bajnokin térhetett vissza.

 

Négy mérkőzéssel ezt követően térd sérülést szenvedett a West Ham elleni 3-0-s hazai sikerkor egy Vladimir Coufallal történt összecsapást követően.

 

Bár abból a középső térdszalag problémájából felépült és a márciusi, Brentford elleni bajnokin csereként újra pályára léphetett, ezt követően pedig vádli problémával küzdött, amely okán egészen idág nem állhatott csapata rendelkezésére.

 

"Még meg kell várnunk a ma délutáni, utolsó edzésünket" - mondta Ten Hag keddi, carringtoni sajtótájékoztatóján.

 

"De szerintem, hosszú idő után, Licha Martinez újra bevethető lehet."

 

"Nem az első perctől, de a kispadról beállva már igen. Remélhetőleg pályára küldhetjük, mert az egy következő lépést jelenthetne a visszatérésében."

 

"Az pedig nagyon fontos lenne számunkra, hogy visszatérjenek a játékosaink, különösen a védelembe, mert mint tudják, ott eléggé szűkösek jelenleg a lehetőségeink."

 

 

Hivatalos sajtótájékoztatója második részében Ten Hag arról is szót ejtett, mennyire hiányzott a szezon során az argentin játékos a csapatból.

 

"Szerintem, különösen a pályán, nagy szükségünk van rá" - tette hozzá.

 

"Olyan lelkülettel lép pályára és mindig megmutatja, hogy mekkora harcos is ő. Ha egészséges és megfelelő erőnléti állapotban van, akkor igazi vezérünk, igazi harcosunk tud lenni."

 

"Mindig a megfelelő lelkülettel teszi a dolgát és ő egy nagyon fontos eleme a hátsó alakzatunknak, akit nagyon hiányoltunk az egész szezon során."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!