Csapathírek az FA-kupa döntő előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően az FA-kupa finálét megelőző sajtótájékoztatóján.


A Vörös Ördögök ismét a városi riválissal kerülnek szembe a szombaton megrendezésre kerülő mérkőzésen az előző idényt követően és feltett szándékuk, hogy revansot vegyenek az akkor őket ért 2-1-es vereség miatt.

 

A rendelkezésre álló keret létszámát 3 potenciális visszatérő, Victor Lindelöf, Mason Mount és Antony Martial növelhetik, míg Harry Maguire nagyon úgy fest, hogy kihagyni kényszerül a Wembley-ben megrendezésre kerülő összecsapást. 

 

Carringtonban még lesznek edzések mielőtt a csapat útnak indulna a fővárosba, Ten Hag pedig pozitív hangulatban nyilatkozott az idény utolsó előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Harry sajnos nem lesz bevethető, de a többi játékos, akiket említettél (Lindelöf, Mounk, Martial) azt hiszem igen" - jelentette ki Erik. "Holnap még tartunk egy utolsó edzést, majd meghozzuk a végső döntéseket, de a ma látottak alapján azt mondom jól áll a szénánk."

 

 

Arra a kérdésre, hogy a válogatottba meghívott Maguire sérülése esetleg romlott-e a menedzser így felelt: "Nem gondolom, csupán nem sikerült úgy haladnia a regenerálódással, ahogy szerettük volna."

 

 A United továbbra is kénytelen lesz nélkülözni Luke Shaw és Tyrell Malacia játékát, ami egyben azt is jelenti, hogy Diogo Dalot és Wan-Bissaka nagy eséllyel a kezdőben lesznek szombaton. A kezdő 11 helyeiért zajlik a verseny a fináléra és esélyes, hogy az elmúlt hónapokhoz képest egy erősebb kispadot is össze tud rakni a holland menedzser. Az egyik fontos döntés például az lehet, hogy az előző két bajnokin csereként beállt és gólt szerző Hojlund vajon most a kezdőben kap-e helyet.

 

"Minden a trófeákról szól" - mondta Ten Hag. "Most hatalmas lehetőségünk van egy trófeát nyerni. Az elmúlt 10 évben nem sikerült túl sok trófeát szerezni a klubnak, most viszont lehetőségünk van, hogy két év alatt a második trófeát is behúzzuk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

FA-kupa, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!