Tovább halasztják a döntést Ten Hag jövőjéről?

Az ESPN hírforrása szerint akár a harmadik hétig is elhúzódhat annak kiderülése, hogy Erik ten Hag maradhat-e a Manchester United menedzsere vagy sem.


A Vörös Ördögök vezetősége, élükön az INEOS sportért felelős igazgatójával, Sir David Brailsforddal a májusi, Manchester City felett aratott FA-kupa döntőbeli győzelem óta szezonvégi áttekintésüket végzik.

 

Voltak olyan pletykák, amelyek szerint a Ten Hag jövőjével kapcsolatos döntést - amely kulcsfontosságú része az áttekintésnek - még a héten kommunikálni fogják.

 

De mivel az egyeztetések továbbra is folynak a színfalak mögött, ezért az ESPN hírforrása szerint Ten Hagot még nem tájékoztatták a végső döntésről.

 

Az információt szolgáltató forrás szerint a Unitednél nem szabtak időbeli keretet a folyamatnak, az INEOS pedig nem kívánja elsieteni az ügy lezárását.

 

 

Ten Hag jelenleg érvényes szerződéséből egy év van hátra az Old Traffordon, de csapata pocsék idei Premier League szereplése miatt a jövője erőteljesen kétségessé vált.

 

1990 óta a legrosszabb eredményt elérve nyolcadik helyen végeztek a bajnokságban, de sokak meglepetésére a Wembley-ben 2-1 arányban le tudták győzni a bajnok Manchester City-t a kupadöntőben.

 

Ez volt Ten Hag második elhódított trófeája Manchesterben, miután 2023 februárjában már magasba emelhették a Ligakupa serlegét is.

 

Az ESPN hírforrásai szerint a legesélyesebbek pótlására Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Thomas Frank, Graham Potter, Kieran McKenna és Roberto De Zerbi voltak.

 

McKenna azóta már új, hosszú távra szóló szerződést írt alá az Ipswich Townnal.

 

Információk szerint a Unitednél érdeklődést mutatnak Gareth Southgate iránt is, bár ő visszautasította, hogy bármilyen állásajánlattal foglalkozzon, amíg az angol válogatottal a nyári Európa-bajnokságra készülnek és vesznek azon részt.

 

Több helyről is úgy tudni, hogy Ten Hag eltökélt azt illetően, hogy a United menedzsere maradhasson, éppen ezért utasította vissza a Bayern München edzői pozíciójáról szóló tárgyalás lehetőségét is, mielőtt a német alakulat Vincent Kompany-t választotta volna.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!