Beckham: Még mindig a United a legnagyobb klub

David Beckham szerint a Manchester City örökké az üldözõ szerepére lesz kárhoztatva a Manchester Uniteddel szemben, kifogyhatatlannak tûnõ pénztárcájuk ellenére.


Úgy tûnik, a City az idei nyáron is alaposan bevásárolhat a nemzetközi játékospiacról, ugyanis egyes hírek szerint igen közel állnak ahhoz, hogy szerzõdtessék az Atletico Madrid argentin csatárát, Sergio Agüero-t, annak érdekében, hogy letaszítsák a Premier League trónjáról a címvédõ városi rivális Manchester Unitedet.

 

David Beckham, aki a Vörös Ördögök akadémiájáról kikerülve lett a klub egyik ikonja, elfogadja, hogy a City mára sokkal közelebb áll ahhoz, hogy felvegye a versenyt egykori kenyéradójával, ám továbbra is úgy érzi, a City soha nem lesz képes arra, hogy nagyobb csapat legyen, mint a United.

 

 

"Jó játékosokat szerzõdtetnek, erõs emberek kezében vannak, akik rengeteg pénzzel rendelkeznek, úgyhogy sokat fognak még fejlõdni" - kezdte Beckham.

 

"A csapatukban csak úgy hemzsegnek a sztárok, de soha nem lesznek Man United, mindig is ezt mondtam."

 

"Szezonról-szezonra nagy veszélyt jelenthetnek az összes csapatra, de a Manchester Unitednek történelme van, és az elmúlt 20 évben számolatlanul gyüjtötték a trófeákat."

 

"Én United-szurkoló vagyok, és mindig is azt mondtam, csak egy csapat létezik Manchesterben, de biztos vagyok benne, hogy a Man City még sokat fog elõre lépni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!