Giggs tudja, Rooneyba visszatér a tûz

A legendás szélsõ biztos benne, a United formája is jobb lesz, amint Rooney teljesen felépül.


Ryan Giggs meg van gyõzõdve arról, amint Rooney felépül, visszanyeri remek formáját elõbb, mint utóbb.

A veterán középpályás úgy véli, az a figyelem, amit Rooney a médiától kap, szerves része egy Manchester United játékosnak.

A West Ham elleni 3-0-ás gyõzelemmel végzõdõ mérkõzésen lõtt gólja volt Rooney elsõ Premier League gólja március óta, góljainak számát nem is tudja növelni 3 hétig, mivel boka sérülése miatt ki kell hagynia mérkõzéseket.

Giggs ragaszkodik ahhoz, az Old Traffordon senki nem aggódik a csatár formája miatt, és tudják, magánéleti válságán túl fog lépni és javulni fog, amint visszatér egészségesen a pályára.

A 36 éves szélsõ a SkySports News-nak elmondta: "Rooney nyilvánvalóan egy minõségi játékos. Tavalyi szezonban rengeteg gólt szerzett. Voltak meccsek, amiket egymaga döntött el és nyert meg nekünk."

"A Világ legjobb játékosaira mindig hatalmas nyomás nehezedik, Rooney pedig egy ilyen játékos."

"A szezon elejét nem kezdte jól, de senki nem aggódik emiatt a klubnál. Ez egy hosszú szezon és mindenki tudja, milyen minõségi játékos is õ."

"A sorozat kezdetekor azt mondtuk, nem számíthatunk mindig Wayne-re úgy, ahogy az elõzõ évben tettük. De amint Rooney elkezdi termelni a gólokat, mi rendkívül jó formában leszünk."

Giggs arra számít, hogy az angol válogatott támadó túllép a sok kirtikán, amiket a médiától és szurkolóktól kapott az utóbbi idõben.

"Ez része annak, hogy United játékos vagy, hogy minõségi játékos vagy, hogy angol válogatott vagy." - mondta Ryan.

"Ha nem lövöd a gólokat és nem játszol minden héten, azonnal kapod a kritikákat. Jelenleg 27 játékos van a csapatban, ez nem egy játékosról szól!"

"Wayne 16 évesen kezdett játszani komoly szinten, nem tudsz keresztül menni a karriereden úgy, hogy ne támadjanak emberek téged. Több alkalommal is voltam ilyen helyzetben karrierem során. Ez történik akkor, ha egy ilyen nagy klubnál játszol."



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!