Sir Alex elégedett az új érkezõkkel

Sir Alex Ferguson a két debütáló játékosát dícsérte azok után, hogy a Vörös Ördögök nehéz körülmények között, egy gólos hátrányból végül 3-1 arányban legyõzte a chicago Fire csapatát.


A menedszer Phil Jonest a védelembe, míg David de Geát a kapuba állította be - mindketten elsõ alkalommal léptek pályára United mezben - és örömmel vette tudomásul azt, ahogy reagált mindkét játékos a korán bekapott gólt követõen.

"Azt hiszem jól dolgoztak, elégedett vagyok" - nyilatkozta Sir Alex az MUTV-nek. "Nyílvánvalóan a bekapott gól után nagyobb volt a nyomás rajtunk, de megbírkóztak vele. Davidnek volt néhány jó védése, míg Phil remekül beilleszkedett a védelembe. Elégedett vagyok."

 


A United fõnök elégedett az egész csapat teljesítményével, mind a 20 mezõnyjátékossal, akik a végig pályán lévõ de Gea elõtt játszottak.

"Nagyon jó edzés volt, ez biztos, minden játékos nagyon keményen dolgozott az eredményért. Nagy csapatunk van és szükségünk is van erre. Ráadásul fiatal is a csapat. Chicharito csatlakozik majd hozzánk a túrán, Darron Gibson otthon van. Aztán olyan fiatal játékosai vannak a klubnak, mint Pogba, a Keane testvérek vagy Ravel Morrison...nagyon kellemes helyzetben vagyunk jelenleg."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!