Evra távozni akart

A francia védõ a világbajnokság után távozni akart a Unitedtõl.


Patrice Evra felfedte, Sir Alex Ferguson beszélte le õt tavaly nyáron arról, hogy elhagyja a Manchester Unitedet.

A francia hátvéd bevallotta, a tavalyi, francia szempontból botrányosra sikerült világbajnoki szereplés után úgy tért vissza csapatához, hogy el akarta hagyni az Old Traffordot.

Az Inter és a Real Madrid is érdeklõdött akkoriban iránta és úgy érezte, a Unitednél töltött négy év után itt volt az idõ kipróbálni valami újat.

Evra tájékoztatta döntésérõl Fergusont, ám örül, hogy akkoriban leült a menedzserrel és megvitatták a dolgokat.

 


"Néha döntened kell az életben, ott volt a két nagy klub érdeklõdése, az Interé és a Real Madridé, de aztán leültem beszélgetni a Fõnökkel" - kezdte Evra.

"A világbajnokság után elmondtam neki, hogy menni akarok, de amikor elmentem hozzá, sokat beszélgettünk. Nem akart rábeszélni, hogy maradjak, mert a szívem akart maradni."

"Majd ennyit mondott: 'Pat, a legnagyszerûbb hír, hogy maradni akarsz, hiszen a Manchester United a világ legnagyobb klubja és rengeteg tiszteletet kapsz itt a szurkolóktól, csapattársaktól, magadtól. Nem tudom, miért akartál másik klubhoz költözni, de azt hiszem, a megfelelõ döntést hoztad azzal, hogy maradsz."

"Nagyon közel állok Sir Alexhez, rendkívül tisztelem õt és magamat is. Nem volt ebben semmi hihetetlen, ez a normális dolog nála."

"A Fõnök az fõnök, de õ mindenki édesapjának is mondhatja magát."

"A megfelelõ döntést hoztam és nagyon boldog vagyok ezért. Könnyû döntés volt, mert ha jobban belegondolok tudtam, hogy itt akarok maradni és még többet tenni."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!