A tartalékok hetet lõttek

A United tartalékcsapata a Spartans elleni 1-1-es elsõ félidõt követõen hatot lõtt ellenfelének és 7-1-re gyõzött.


A Vörös Ördögök hamar vezetést szereztek John Cofie találatával ám a bátor hazaiak az elsõ félidõ lefújása elõtt nem sokkal kiegyenlítettek. Davide Petrucci szabálytalankodott Jack Beesley ellen, a megítélt büntetõt Alex King lõtte Tomasz Kuszczak kapujába.

A friss lábaknak köszönhetõen a második félidõben Warren Joyce csapata megnyitotta a gólcsapot. Jesse Lingard elõbb 23 méterrõl lõtte ki a hazai kapu felsõ sarkát, majd Oliver Norwood elleni szabálytalanságot követõen a 18 éves középpályás büntetõbõl szerezte második gólját, amit hamar követett Norwood passza után a mesterhármast érõ találat, mindez kilenc percen belül.

 


Az impozánsan játszó Larnell Cole leporolta magát és értékesítette a javára megítélt büntetõt, mely már harmadik volt a találkozón. Michael Keane is betalált közel a végéhez, majd Cole ismét villant egyet, ezzel beállítva a magabiztos végeredményt.

Darron Gibson csapatkapitányként lépett ismét pályára a csodálatos 3127 nézõ elõtt. Az elsõ félidõben a középpályán az a Max Lonsdale is szerepelt azok után, hogy állítólag egy DVD-t küldött Sir Alex Fergusonnak arról, hogyan teljesít a Macclesfield ifi csapatában.

A Vörös Ördögök ma este még maradnak Skóciában, hogy megmérkõzzenek az Ayr Uniteddel, felkészülve a következõ szezonra.


Spartans 1-7 Manchester United Reserves

Ainslie Park, 3127 nézõ

United: Kuszczak(Johnstone 46.) - Cole, Giverin, Thorpe(Fryers 46.), Gibson(Fornasier 46.) - Lingard, Leao(McGinty 56.), Lonsdale(Norwood 56.), Petrucci(Drinkwater 56.) - Cofie(Pogba 56.), W.Keane(M.Keane 46.)
Nem használt csere: Jacob

Gólszerzõk: King 42' (11-esbõl) illetve Cofie 6', Lingard 50', 58' (11-esbõl), 59', Cole 64' (11-esbõl), 90', M.Keane 87'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!