Evra rábeszélné Nasrit, hogy csapattársak legyenek

Patrice Evra abban reménykedik, hogy személyes beszélgetések után rábírja venni honfitársát, Samir Nasrit, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon.


Állítólag a Vörös Ördögök is élénken érdeklõdnek Samir Nasri iránt, miután a középpályás helyzete nem éppen egyértelmû az Arsenalnál, miután szerzõdése utolsó évébe lépve sem írta alá hosszabbítást az Emirates Stadiumban.

 

A francia válogatott játékos már korábban kifejezte távozási szándékát Londonból az idei nyáron, miután sorozatosan elmaradnak a sikerek az Ágyúsoknál, és ezért új kihívást keresne magának.

 

Valószínûleg egy ilyen kaliberû játékosért szívesen ajánlatot tennéek a Unitednél, ahol amúgy is középpályást keresnek Paul Scholes visszavonulását követõen, ám a városi rivális City érdeklõdése még keresztbe tehet a 24 éves játékos megszerzésének ügyében.

 

Bár a Citynél valószínûleg több pénzt ajánlanának, mind Nasrinak, mind klubjának, honfitársa és válogatottbeli csapattársa, Patrice Evra abban reménykedik, néhány baráti szó a United javára billenti majd a mérleg nyelvét, bár azt elismerte, hogy õ se tud semmit arról, hogy mit hoz Nasri jövõje.

 

 

"A nyaralásom alatt rengeteg beszélgettem vele, és elmondtam, mennyire nagyszerû a Manchester United játékosának lenni és milyen fontos lehetõség lenne ez számára, ha szeretne a világ legjobb játékosai közé tartozni" - kezdte Evra.

 

"Emlékszem, kicsit próbáltam azzal viccelõdni, hogy õ most egy herceg, de ha szeretne királlyá válni, akkor a Man Unitedhez kell igazolnia. De ez az igazság - ezt neki is elmondtam. Azt mondtam, 'Ha trófeákat akarsz nyerni, ide kell igazolnod'."

 

"Öt év alatt 12 trófeát nyertem és nem tudom, hogy más klubbal ez sikerült-e volna? Úgyhogy én csak az igazat mondtam neki."

 

"Nem tudom, miként állnak vele a tárgyalások, de rengeteg klub érdeklõdik iránta, amit át kell gondolnia."

 

"Én csak elmondtam neki, mennyire jó lenne számára, ha ide jönne. Mindenki nagy örömmel fogadná, én pedig mivel francia vagyok, tudnék neki segíteni."

 

"Nagyon sokat beszéltünk a nyáron és amikor együtt voltunk a francia válogatott barátságos mérkõzései miatt. Érdekes volt, de nem tudom, majd meglátjuk mi lesz."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!