Rio kiköszörülné az idegenbeli csorbát

Rio Ferdinand tudja, a Manchester United a Premier League bajnoki címének megvédését kockáztatja azzal, ha nem találtak valamilyen megoldást gyenge idegenbeli formájukra.


Annak ellenére, hogy az Old Traffordon mindösszesen két pontot veszítettek, Sir Alex Ferguson együttesének idegenbeli mérlege rontja az összképet, ugyanis csak öt alkalommal tudtak három ponttal a tarsolyukban hazatérni, idegenbeli látogatásaik után.

 

A Vörös Ördögök középhátvédje, Rio Ferdinand elismerte, 'sokkoló' ez a szám, és mivel a bajnokság elsõ tíz fordulójában játszani fognak a Tottenham, az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool és a Manchester City ellen, ezért ezen a téren mindenképpen fejlõdniük kell.

 

"Ha megnézzük a sorsolást, láthatjuk, hogy a riválisaink szempontjából ennél jobban nem is alakulhatott volna" - kezdte a hórihorgas bekk a Daily Mirrornak a szerdai MLS-All Stars elleni mérkõzést megelõzõen.

 

"A szezonnak van egy bizonyos szakasza, ameddig mindenkivel kellett már játszanod, de normális esetben a top csapatokkal csak október végén, november elején szoktunk összeakadni."

 

 

"Ebbõl a szempontból ez az idény más lesz, de Karácsonyra minden visszaáll majd a régi kerékvágásba. Az elõzõ szezonban hihetetlen hazai mérleggel rendelkeztünk, azonban az idegenbeli formánk sokkoló."

 

"Úgyhogy, ha sikerülne egy kicsit egészségesebb egyensúlyt elérnünk ebbõl a szempontból, biztos vagyok benne, hogy ezúttal is képesek leszünk felvenni a harcot."

 

"Ha tudnám a pocsék idegenbeli formánk okát, valószínûleg én lennék a menedzser! De azt tudjuk, hogy össze kell szednünk magunkat az új szezon kezdetére."

 

"Õrült egy szezon volt az elõzõ, mert hatalmas különbség volt az eredményeinek, hogy hol játszottuk a mérkõzést, ugyanis míg otthon csak két pontott hullajtottunk, addig idegenben rengetegszer veszítettünk."

 

"Szerintem ez teljesen begörcsöltetett minket. Sokszor 2-0-ra vezettünk, de kiengedtünk és 2-2 lett."

 

"Ezelõtt ilyen nem nagyon fordult elõ velünk, mióta a klub játékosa vagyok, és remélhetõleg hogy most már magunk mögött is hagyhatjuk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!