Hernandez fejlõdni akar

Javier Hernandez, a Manchester United csatára eltökélt, hogy továbbra is keményen dolgozzon, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elõrébb lépjen játékosként.


Hernandez emlékezetes bemutatkozó idényt tudhat maga mögött az Old Traffordon, miután 20 gólt szerzett abban a szezonban, amely végén a Premier League bajnoki trónjára is felülhetett a Manchester United.

 

Sir Alex Ferguson tegnap adott interjújában elmondta, szerinte Hernandez csak jobb lehet, és a mexikói válogatott is magabiztos azt illetõen, hogy folytatja a gólgyártást, annak ellenére, hogy most már nagyobb figyelem hárul rá a Premier League védõi részérõl.

 

Hernandez ezen a héten csatlakozott társaihoz az Amerikai Egyesült Államokban rendezendõ túrájukon, amely következõ állomása az MLS All Stars elleni mérkõzés lesz New Yerseyben, és bár még pár hét visszavan a szezonkezdetig, már nagyon várja az új idény rajtját.

 

"Elsõ mérkõzésem a Manchester United színeiben az elõzõ felkészülési idõszakban éppen az MLS All Stars ellen volt, úgyhogy nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy újra a csapattal lehetek" - kezdte.

 

"Az egyetlen dolog, amire koncentrálok, hogy minden nap keményen dolgozzak, tanuljak és fejlõdjek."

 

"Ha gólokat szerzek, azt a csapatért teszem, és a csapat erõfeszítéseinek köszönhetem."

 

 

"Nagyon boldog vagyok, ez egy valóra vált álom számomra, de szeretnék fejlõdni és a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtani."

 

"Úgy érzem minden ugyanolyan, mint volt. Az egyetlen dolog, ami változott, hogy a világ legjobb csapatában játszok, amelyben rengeteg lehetõséget kapva megnyerhettem történelme 19. bajnoki címét."

 

"Azon vagyok, hogy mindent ugyanúgy csináljak, ami az edzéseket illeti, hogy elõrébb lépjek."

 

"A Fõnök és a csapattársaim segítenek abban, hogy otthon érezzem magam."

 

"Élvezem, hogy a Manchester United része lehetek. Vannak extra dolgok - de nem érdekelnek, mert a Manchester United csapatában játszhatok."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!