De Gea tanulási görbéje

David de Gea, a Manchester United nyáron szerzõdtetett új kapusa még tanulja, miként kommunikáljon új csapattársaival, amely része, hogy megszokja új életét a Unitednél.


Az Atletico Madridtól igazolt portás a Chicago Fire elleni 3-1-es gyõzelemmel mutatkozott be, amely során például egy fantasztikus védést is bemutatott a félidõ elõtt, hogy a már amúgy is hátrányban lévõ csapata ne kerüljön még kellemetlenebb helyzetbe.

 

Kiváló teljesítményét követõen nem is maradtak el Sir Alex Ferguson dicsérõ szavai, azonban de Gea ígéretet tett arra, hogy keményen fog dolgozni azért, hogy minél jobban beilleszkedjen az új közösségbe az új szezon kezdetére, miután a skót menedzser ígéretet tett neki arra, hogy õ védhet a Manchester City elleni Community Shield-döntõben.

 

 

"Lassacskán kezdem megszokni az itteni életet" - kezdte a MUTV-nek adott exkluzív interjúban az U-21-es Európa-bajnok kapus.

 

"Már nagyon várom, hogy minél gyorsabban tanulhassak (angolul - a szerk.)."

 

"Van néhány játékos, akivel tudok beszélni. Közülök páran tudnak egy kicsit spanyolul és emellett apránként tanulgatok angolul is, és a kommunikáció is egyre jobb köztem és a csapat között."

 

"Ez nehéz, de fiatal vagyok és néhány hónap alatt úgy megfogok tanulni angolul, hogy majd tökéletesen tudom irányítani hátulról a társaimat."

 

"Egyelõre még nem készült velünk Chicharito és Antonio Valencia, de õk majd megkönnyítik az életemet."

 

Az interjú készültekor Javier Hernandez még nem csatlakozott az MLS All Stars ellen készülõ kerethez, míg Antonio Valencia jelen pillanatban Manchesterben végez rehabilitációs gyakorlatokat a Copa Americán elszenvedett sérülését követõen. 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!