Anderson betömné a Scholes jelentette ûrt

A Manchester United középpályása, Anderson hiszi, hogy a csapat kerete elég tudással rendelkezik ahhoz, hogy megbirkózzanak a visszavonult Paul Scholes hiányával.


Úgy tudni, hogy Sir Alex Ferguson mindenképpen szeretne egy középpályást szerzõdtetni az idei nyár folyamán, hogy pótolja a Paul Scholes kiesésével jelentkezõ hiányt a középpálya tengelyében.

 

Erre a posztra olyan nevek, nagy pénzt megmozgató leigazolásával hozták kapcsolatba a Vörös Ördögöket, mint Wesley Sneijder, Luka Modric vagy Samir Nasri, azonban egyelõre még nem érkezett meg az Old Traffordra Scholes helyettese.

 

Ha így maradna, az például nagy lehetõséget rejtene magában a csapat brazil középpályása, Anderson számára, aki így egyel elõrébb lépve a rangsorban megmutathatná, hogy képes lehet betölteni a Scholes visszavonulásával keletkezõ ûrt a United kezdõjében.

 

 

"Scholes lenyûgözõ játékos volt, egy legenda, de ez ezzel együtt több lehetõséget, nagyobb teret is jelent számomra" - mondta Anderson a Sky Sports News-nak.

 

"Scholes egy olyan játékos volt, akitõl rengeteget tanultam, hihetetlen volt, és számomra õ volt a világ legjobb középpályása."

 

"Szerintem Scholes nagyon fontos láncszeme volt a csapat számára, hiszen varázslatos képességekkel volt megáldva, de szerintem, ha együtt összefogunk, akkor képesek lehetünk átvenni a helyét."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!