Owen: Szerepelek Fergie terveiben

Michael Owen elmondta, Sir Alex Ferguson közölte vele, hogy az elõttük áll szezonban 'nagy szerep vár rá' a Manchester Unitedben.


A 31 éves támadó nemrég írta alá egy éves szerzõdéshosszabbítását, miután 2009-es Newcastlebõl való eligazolásakor kötött két éves kontraktusa lejárt az Old Traffordon idén nyáron.

 

Owen számára az elõzõ szezon nem dúskált a játéklehetõségekben, és leginkább csak a kispadot koptatta, miután Sir Alex Ferguson elsõ számú csatárduóját Wayne Rooney és Javier Hernandez alkották.

 

Azonban az egykori angol válogatott csatár elmondása szerint a skót menedzser biztosította õt arról, hogy szerepel terveiben az új szezonban.

 

"Leültünk beszélni a menedzserrel az elõzõ szezon végét követõen, és azt mondta nekem, hogy szeretné ha maradnék, miután úgy látja, hogy nagy szerepet játszhatok a csapat következõ szezonjában, ami pontosan az a dolog, amiért aláírtam az eredeti szerzõdésemben szereplõ egy éves hosszabbítást" - kezdte a Sky Sports News-nak az Aranylabdás játékos.

 

 

"Örömmel hallgattam szavait a kezdetektõl, és természetesen elfogadtam az ajánlatot. Már számtalanszor elmondtam, hogy egy ilyen klubtól csak lefelé vezet az út."

 

Owen szerint ebben a szezonban rengeteg mérkõzésen kell majd bizonyítani a csapatnak, éppen ezért nem számít arra, hogy idén is csak epizódszerepre lesz kárhoztatva.

 

"A legtöbb csapathoz képest több mérkõzést játszunk" - tette hozzá.

 

"Több kupasorozatban is az utolsó körökig jutottunk, úgyhogy rengeteg mérkõzésünk van egy szezonban."

 

"Az elsõ szezonom fantasztikus volt, hihetetlen sok mérkõzésen játszhattam. Az elõzõ évem egy kicsit csendesebbre sikerült, szinte mindneki egészséges volt és jól is játszott."

 

"Természetesen, ha mások gólt szereznek, azzal a te pozíciód gyengül. Azonban így is remek élményekkel gazdagodtam és remélhetõleg a következõ év is hasonló lesz ebbõl a szempontból."

 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!