Welbeck harcolni fog helyéért a Unitedben

Danny Welbeck egyáltalán nem gondol arra, hogy a következõ szezont is kölcsönben töltse, és inkább abban reménykedk, hogy inspirációt tud meríteni Javier Hernandezbõl, miután szeretné megszilárdítani helyét a Manchester Unitedben.


A már az angol válogaottban is bemutatkozott Welbeck az elõzõ szezont kölcsönben a Sunderlandnél töltötte, miután Sir Alex Ferguson szerint így több játéklehetõséghez juthatott, mint amennyit õ tudott volna számára biztosítani a Unitednél.

 

Welbeck, aki gólt szerzett az MLS All-Stars ellen 4-0-ra megnyert mérkõzésen, elmondása szerint készen áll a Ferguson kegyeiért folytatandó harcra a következõ szezonban, annak ellenére, hogy vele együtt 6-7 csatárral kell majd megküzdenie. Emellett abban is reménykedik, hogy Javier Hernandez útját követve õ is képes lehet a hátsó sorokból elõre verekednie magát és állandó kezdõpozíciót kivívnia magának.

 

"A legfõbb célom, hogy már most mérkõzéseket játszhassak a Unitedben" - kezdte Welbeck.

 

"Amit Javier elért, megmutatja, hogy ha formában vagy, akkor a menedzser számolni fog veled - emellett pedig mindig megkadja a lehetõséget a fiatalok számára is."

 

"Javier az elõzõ szezon kezdetén nem játszoltt túl sokszor kezdõként, ám késõbb már állandóan számítottak rá, amikor top formában volt."

 

"Remek versenyhelyzet alakult ki közöttünk a Unitednél, úgyhogy csak annyit tehetsz, hogy amikor kimész a pályára, akkor megmutatod, hogy mire vagy képes."

 

"Szerintem képes leszek betörni a csapatba, ha megkapom a lehetõséget és a lehetõ legjobb teljesítményt fogom nyújtani."

 

 

Welbeck elmondása szerint nagyon élvezte a Sunderlandnél eltöltött kölcsön idõszakát és úgy érzi, hogy a Wear-partján eltöltött szezonja alatt jobb játékossá fejlõdött.

 

"A legjobb dolog számomra az volt, hogy kölcsönbe mentem és megfelelõ mennyiségû játékpercet kaptam" - tette hozzá.

 

"Oda mentem és megmutattam az embereknek mire vagyok képes, azzal, hogy gólokat szereztem a Premier Leagueben, ezzel pedig nagyobb és erõsebb emberként térhettem vissza a Unitedhez."

 

"Emellett felkeltettem Fabio Capello figyelmét is, úgyhogy nagyon elégedett vagyok."

 

"Amikor a világ legjobb csapatában játszol, akkor nincsenek határok és addig mehetsz el, ameddig tudsz."

 

"A menedzser elégedett volt azzal, amit az elõzõ szezonban elértem és már nagyon várja, hogy mire leszek képes a következõ idényben."

 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!