Phelan jóízû összecsapásra számít

A menedzser-asszisztens tudatában van, milyen kihívás vár ebben a szezonban a Unitedre.


Mike Phelan, a Manchester United másodedzõje "jóízû" összecsapást vár, amikor a városi rivális Manchester Cityvel csapnak össze a Community Shieldért.

A Vörös Ördögök 19. bajnoki címüknek örülhettek, ám a City legyõzte õket az FA kupa elõdöntõjében, majd a Stoke City legyõzésével hosszú évtizedeken át tartó, trófeák nélküli idõszakot zártak le.

Phelan szerint a United arra fogja használni a találkozót, hogy az új szezonra még kipróbáljon néhány új ötletet, de tisztában van a mérkõzés jelentõségével is.

"Nem lesz másabb" - kezdte Mike. "Ugyanolyan pikáns találkozó lesz, mint szokott, hiszen két manchesteri klub találkozik egymással."

 


"De kipróbálhatunk néhány új dolgot. Van egy hetünk felkészülni."

"Az FA kupa elõdöntõ csalódást keltõ volt, de ez egy új szezon már."

"Néhány új játékost figyelni fogunk, hogyan kezelik majd ezt és a ligában mit nyújtanak. Errõl szól ez."

"A Manchester United a kihívásokról szól. Kihívásokról, amiket minden nap kapsz. A következõ vasárnap sem lesz ez másként."

Phelan tudja, a United az elkövetkezendõ hetekben semmit nem vehet biztosra és elismeri, a bajnoknak gyorsan a csúcson kell teljesítenie, hogy megvédje trófeáját.

"A Manchester Unitednek mindig jól kell játszania. Mindig harcolnunk kell, hogy címeket nyerjünk. Ez a következõ szezonban sem lesz másként és még keményebb lesz, mint valaha."

"Keményen dolgoztunk, hogy mindazt elérjük, amit elértünk eddig. A következõ szezon nagyon nehéz lesz, mert sokkal több csapat fenyeget minket, mint eddig valaha."

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!