Kémek a pletykafészekben 9.rész

Kisebb szünet után ismét megindult az igazi pletykagyár annak ellenére, hogy Sir Alex Ferguson kijelentette, jelenlegi keretével elégedett és nem kíván több játékost vásárolni.


Érdekesség, hogy a hírek szerint David Gill pedig szeretné még a piacról megerõsíteni a csapatot és ezért arra is hajlandó, hogy leüljön a skót menedzserrel tárgyalni arról, hogy legyen még érkezõ augusztusban. Nem mindennapi dolog lenne az, ha Gill beleszólna Fergie dolgába...

Érkezõk:

Elsõ számú pletyka gyárunk, a holland Wesley Sneijder. Még mindig naponta jelennek meg róla hírek, pedig Sir Alex kijelentette, nem tárgyalt a hollanddal. Egyes hírek szerint a héten már Vörös Ördöggé válhat az Inter középpályása.

Ezt megcáfolva olyan hírek jelentek meg, hogy a Manchester ismét Luka Modricot figyelni a háttérben és vár, hogy a Chelsea feladja érdeklõdését és ekkor csapna le a United.

 

A Telegraph szerint Samir Nasri továbbra is képben van. Így teljes a pletyka dobogó, hisz amint a United visszatért Amerikából, a sajtó egybõl megindult a szokásos sztorikkal.

Sõt, Joey Barton neve is felmerült ismét, aki tõle szokatlan módon (ami persze nem igaz) kritizálta a Newcastle átigazolási politikáját, mire válaszolva a klub átadólistára tette a "példás életet élõ" Bartont, így ingyen igazolhatóvá vált.

 



Távozók:

A minden bizonnyal eligazol Tomasz Kuszczak, legújabb kérõje a skót Celtic. A lengyel hálóõr jövõje egyelõre kérdéses, de több klub is sorban áll a hírek szerint, többek között egykori csapata, a West Brom, valamint a német Bayer Leverkusen is.

Dimitar Berbatovot továbbra is a Paris Saint Germain akarja, ám a Malaga is  - a két friss arab tulajdon - kiszemelte magának és a hírek 18 millió fontos árat említenek már. Ám David Gill még minimum két évig számol a bolgár támadóval.

A Juventus, látva Antonio Valencia szerzõdés hosszabbítását, most Naniért akar versenyezni. A portugál szélsõért 15 millió fontot fizetne az Öreg Hölgy.

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!