Sir Alex: Gyõzni akarunk

Sir Alex Ferguson úgy véli, Paul Scholes búcsúmeccsén aratott gyõzelem bizonyíték arra, hogy csapata még éhesebb a sikerre.


A menedzser érzelmekkel telve tisztelgett a középpályás elõtt, akit a United család részének tekint. Mindeközben hangoztatta, a passz mester nélkül is esélyes csapata.

"Ez egy tipikus Scholesy lövés volt" - áradozott a Fõnök az MUTV riporterének. "Ha megnézed a visszajátszást, a kapusnak esélye sem volt. Zseniális volt."

"Szép este volt, a hangulat pedig nagyszerû. A New York Cosmos játszotta a játékát - tudom, hogy 6-0 lett, de sokszor szép futballt mutattak be és azt hiszem a szurkolóknak is nagyzserû este volt ez."

Ferguson úgy érzi, csapata nagyon jól áll a vasárnapi, Wembleyben sorra kerülõ Manchester City elleni Community Shield elõtt.

 


"Láthatod, milyen éhesek a játékra a játékosok. Nem számít, mit értek el tavaly vagy elõtte, ismét nyerni akarnak. Meg akarják nyerni ismét a bajnokságot. Ha a szurkolók ezt akarták tudni, ma este bizonyítékot kaptak."

A mérkõzésen Paul Pogba váltotta Scholest és láthattuk, vannak olyan fiatalok a csapatban, akik a régi gárdát helyettesíthetik majd, ám az este SCholesról szólt.

"Mindig is nagy értékként gondolt életérõl. Egy becsületes, családos ember. Minden tulajdonsága megvan, ami kell ahhoz, hogy valaki ilyen sokáig fennmaradjon a futballban - Paul Scholes egy példa mindenki számára."

"Nehéz ez, mert már 13 éves kora óta velünk van. Családjának is szomorú, hogy végül visszavonult, de mindenkit utolér a kor. NAgyszerû dolog, hogy Gary, Paul és Ryan a harmincas éveik közepén is velünk maradtak. Az áldozatok, amiket hoztak pontosan ugyanaz, amit Scholes is tett.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!