Nani: Tevez távozása nagy érvágás lenne a Citynek

A Manchester United szélsõje figyelmeztette Roberto Mancinit, hogy nagy érvágás lenne a City számára, ha Carlos Tevez távozna.


A portugál játékos jól ismeri Tevezt, hiszen csapattársak voltak az Old Traffordon, de ahogy az argentin elhagyta a Unitedet, úgy idén nyáron elhagyhatja a Cityt is, mivel átadó listára kérte magát.


A United vasárnap a Community Shield serlegéért játszik a Cityvel a Wembley stadionban, ennek kapcsán emlékeztette Nani a City menedzserét Tevez fontosságára.


„Játszottam Carlos oldalán, õ bármelyik klubban meghatározó játékos lenne” – kezdte nyilatkozatát a portugál.


„Nem tudom, hogy Manchesterben marad-e, de ha elmegy, az hatalmas problémát fog okozni Mancini számára, hiszen egy rendkívüli játékstílusú és nagyon tapasztalt csatárról van szó.”


„A Community Shield a szezon elsõ hivatalos trófeája, és mi természetesen meg szeretnénk nyerni. Az, hogy éppen a City ellen játszhatnuk csak még izgalmasabbá teszi a mérkõzést.”


„Mindemellett ez lesz az elsõ rangadó is a szezonban, szóval sokat erõsítene a morálon ha magasba emelhetnénk a trófeát, a riválisunknak pedig nagy tüske lenne.”

 


Naniról idén nyáron Tevezhez hasonlóan keringtek olyan pletykák, hogy el fogja hagyni Angliát. Egyes hírforrások szerint a Juventus komolyan érdeklõdött a 24 éves játékos iránt, miután Ashley Young 17 millió fontért az Old Traffordra érkezett.


Nani azonban kijelentette, hogy távozásáról szó sem lehet, és továbbra is keményen fog dolgozni a United kötelékében.


„Nem szeretek ezekkel a hírekkel foglalkozni, hogy mely csapatok érdeklõdnek irántam. Nem szeretném szaporítani a szót, ha igazak a híresztelések az azért van, mert jól teljesítek, de hogy õszinte legyek, én csak a Unitedre koncentrálok.”


„Sokat beszéltem Fergusonnal, õ mindig egyenes. Elmagyarázza, hogy mit vár tõlem, és én megpróbálom teljesíteni a kitûzött célokat.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!