Top100-as FB-oldalak listájában a Fanatics

Manapság egyre fontosabb szerep hárul az online kommunikációra. Ez különösen igaz az internetes oldalak esetében, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy a ManUtdFanatics.hu a közösségi médiában, jelesül a Facebookon is jelen legyen.


A mai világban úgy tartják, aki nincs jelen a közösségi oldalakon, manapság a legnépszerûbb oldalon, a Facebookon, az szinte nem is létezik. Éppen ezért különösen fontos a ManUtdFanatics.hu számára, hogy aktívan szerepet vállaljön a közösségi médiában.

 

Úgy tûnik, ezen próbálkozásunk sikerrel jár, ugyanis a Social Times nevû, a közösségi média marketingjével foglalkozó oldal egy top100-as listát vezet a magyarországi sport vonatkozású Facebook oldalakról, amelyben a ManUtdFanatics.hu oldala a cikk írásának pillanatában a 46. helyen állt 2027 likeolójával.

 

 

Ez az eredmény nem csak a listában elfolglalt elõkelõ helyezés miatt fantasztikus, hanem mert a ManUtdFanatics.hu Facebook oldalát csak olyan sporttal foglalkozó oldalak elõzik meg, amelyek profi sportportál oldala, vagy profi csapatok hivatalos oldalai, netán sportolók hivatalos oldalai, így a ManUtdFanatics az elsõ számú szurkolói oldal jelen pillanatban a 100-as listán. 

 

A listán az elsõ helyet természetesen a legismertebb magyar sportszemélyiség, Puskás Ferenc foglalja el, míg a ManUtdFanatics.hu elõtt a Gyõri Audi ETO KC Hivatalos oldala, míg utána az ifjúsági wimbledoni teniszbajnokságot nyert Fucsovics Márton áll.

 

Az oldal ezen a linken elérhetõ!

 

Social Times


socialtimes

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!