De Gea: Gyorsan kell alkalmazkodnom

A United fiatal kapusa szerint nem lesz probléma, hogy alkalmazkodjon az angol játékhoz.


A spanyol kapus két igen csak megkérdõjelezhetõ gólt kapott Unitedes debütálásán, a Manchester City elleni Community Shielden.

De Gea nem reagált gyorsan Edin Dzeko 27 méteres lövésekor és vitathatatlanul hibás volt a City elsõ góljában is, amiért nem jött ki a beívelésre.

A hálóõr a végén nagyon örült azok után, hogy végül a United 3-2-re fordítani tudott, de Sir Alex Ferguson 18 millió fontos nyári igazolásának helye igen kérdéses lesz, amennyiben további hasonló hibákat vét a szezonban.

"Nem, a futball az futball itt is, mint bármely más országban" - válaszolta de Gea arra a kérdésre, nehézségei akadnak-e az alkalmazkodásban.

 


"Gyorsan kell alkalmazkodnom és javulnom a játékom minden elemében."

"Az elsõ félidõben kapott két gól megállított minket, de a második félidõben sikerült felrántani magunkat és azt hiszem, ez a lényeg. Nagyon boldog vagyok a gyõzelem miatt."

Chris Smalling elsõ gólja után még a portugál Nani kétszer volt eredményes, a United szélsõ elsõ gólja volt a meccs fénypontja, hiszen remek passzolgatások után lõhetett a kapuba a mérkõzés legjobbjának választott játékos.

"Nagyon szép gól volt az, a srácok nagyon boldogok voltak az öltözõben" - nyûgözte le de Geát is a Unitd második gólja.

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!