Vidic: A United készen áll

Nemanja Vidic magabiztos azt illetõen, hogy készen állnak az új szezonra, miután a Community Shield döntõben legyõzték a Manchester City-t.


A Premier League bajnoki címvédõje két gólos hátrányba került a Wembleyben játszott mérkõzés elsõ félidejében, azonban a második játékrészre lenyûgözõ játékuknak, és Nani hosszabbításban szerzett góljának köszönhetõen 3-2-re nyertek.

 

Ezzel pedig a csapat kapitánya, Nemanja Vidic máris magasba emelhette az új szezon elsõ trófeáját, azonban nem foglalkozik azzal, hogy figyelmeztetõ üzeneteket küldjön a csapat riválisainak, köztük a sokat költekezõ vasárnapi ellenfelének, a Citynek.

 

"Nem gondolok erre. Csak magunkkal kell foglalkoznunk és ki kell hoznunk a játékunkból a legjobbat" - kezdte.

 

"Néhány játékosnak igazán jó meccse volt, különösen igaz ez a fiatalokra. Mi csak egyszerûen megmutattuk, hogy készen állunk a szezon kezdetére."

 

"2-0-s hátrányban volt az elsõ félidõben, amelyet aztán megfordítottunk 3-2-re. Nagyszerû teljesítmény volt, különösen a második játékrészben."

 

 

Amikor a már sokszor feltett kérdést szegezték hozzá, miszerint Ferguson mit mondott nekik az öltözõben a félidõben, így felelt: "Tovább kell folytatnotok, ugyanezt a játékot kell csinálnotok."

 

"Természetesen az elsõ félidõben is már jól ment a játék. Jól tartottuk a labdát. Talán túlságosan is könnyemûek voltunk a két gól bekapásánál, de összességében elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel."

 

Normális esetben a szezon kezdetét jelzõ Community Shieldet sokan barátságos mérkõzésnek aposztrofálják, azonban a manchesteri csapatok ütközetét jelzõ döntõ minden volt, csak nem egymás nyakába borulás, amelyet jól jelez, hogy sokan szerencsésnek tartják a Cityt, hogy nem emberhátrányban fejezték be a mérkõzést.

 

"Tudom, hogy ez a Community Shield döntõ volt. Lehet, hogy ez nem egy olyan fontos trófea."

 

"Azonban ettõl függetlenül ez egy rangadó volt, és meg akartuk nyerni. Szerintem a Citynél is ugyanezt gondolták. Az elsõ félidõben mutatott viselkedésükkel errõl tanúbizonyságot is tettek."

 

"Összességében szeirntem ez egy jó mérkõzés volt, és a szurkolók is élvezték." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!