Cleverley behívót kapott a válogatottba

A Skysports.com értesülései szerint a Manchester United középpályását, Tom Cleverleyt behívták az angol válogatott szerdai, Hollandia elleni barátságos mérkõzésre készülõ keretébe.


Cleverley azt követõen tért vissza erre a szezonra a Manchester Unitedhez, hogy tavaly az egész idény kölcsönben a Wigan Athleticnél töltötte, és az azóta lejátszott elsõ hivatalos tétmérkõzésén csereként beállva remekelt a Manchester City elleni gyõztes Community Shield döntõn.

 

Az ifjú tehetség korábban már szerepelt az angol U-21-es válogatottban, most azonban pályafutása során elõször meghívást kapott Fabio Capellotól a Háromoroszlánosok felnõtt keretébe. 

 

 

Behívása mögött az áll, hogy az Arsenal középpályása, Jack Wilshere bokasérülést szenvedett, így nem áll rendelkezésre a hollandok elleni meccsre.

 

Pedig Wilshere szerepelt Capello szombat este kiadott keretében, ám az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger figyelmeztetett, hogy a tinédzserkorú játékos nem fog játszani a hét közben, miután kihagyta csapata szombati, Benfica elleni mérkõzését is.

 

Cleverley ezzel csatlakozhat Unitedes csapattársához, Danny Welbeckhez, akit szitén egy sérülés, Darren Bent távolmaradása miatt hívtak be, ám az õ játéka is kérdéses lehet, ugyanis kisebb rúgást szedett össze a Wembleyben.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!