Nani kezdeni fog

Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Nani elsõ számú választása lesz a szélsõ posztjára, miután két gólt szerzett a Wembleyben a Manchester City ellen.


A portugál szélsõnek manchesteri pályafutása kezdetén eléggé nehezen sikerült megbirkóznia azzal, hogy mindenki egykori csapattársához, Cristiano Ronaldohoz hasonlította, majd az elõzõ szezonban elvesztette helyét a kezdõcsapatban, miután a sérülésébõl visszatérõ Antonio Valencia bombaformában kezdett játszani az elõzõ szezon második felében, fõleg azt követõen, hogy Nani sérülést szenvedett az Anfielden.

 

Miután úgy tûnik, hogy az elõzõ szezon kezdetéhez hasonlóan Nani idén is bombaformában indítja a szezont, ezért menedzsere már most biztosította arról, hogy vasárnap a Premier League szezonnyitó mérkõzésén a West Bromwich Albion ellen idegenben ott lesz a kezdõcsapatban.

 

 

"Naninak fantasztikus éve volt tavaly" - kezdte a skót menedzser.

 

"15 gólpasszt adott, és szerzett 8 vagy 9 gólt. Balszerencsés volt, hogy Antonioa Valencia pont akkor tért vissza, amikor egy kis frissességre és lökésre volt szüksége a csapatnak. Valencia fantasztikus volt."

 

"Láthattuk, hogy Nani milyen formában játszott a felkészülési idõszakban és most is. A szezont õ fogja kezdeni. Sokak szemében õ csak Ronaldo árnyékában áll, mivel portugál. Azonban az én fejemben, õ nem Ronaldo árnyéka. Mindig is nagyszerû potenciál lakozott benne, úgyhogy én csak a nemzetiségüket látom hasonlóságként."

 

"Néhány játékosnak több idõbe telik, hogy felnõjön, mint másoknak. Ronaldo egy kivétel volt. Õ egy kivételes futballista. Õ azonnal felnõtt 18 éves korában, és folyamatosan fejlõdött, amíg nem távozott tõlünk. Lépésrõl-lépésre egyre jobb lett."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!