Fiatal kapustehetség érkezett az Old Traffordra

A Carlisle United csapata hivatalosan is megerõsítette, hogy ifjú kapusuk, Dean Henderson a Manchester Unitedhez igazolt. A játékos átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra a csapatok.


A 14 éves hálóõrt többször is megtekintették a United játékosmegfigyelõi az elmúlt 2 hónapban, és kedvezõ jelentéseik meggyõzték Sir Alex Fergusont az azonnali cselekvésrõl.


A Carlisle utánpótlásnevelésért felelõs vezetõje, Eric Kinder meg van gyõzõdve arról, hogy a Premier League óriás kiváló vásárt csinált a játékossal.

 


„A Manchester United többször is megnézte õt, majd ajánlatot tettek érte, és mi elfogadtunk egy meg nem nevezett összeget a játékosért” – mondta Kinder klubja hivatalos honlapján.


„Nem tudom a pontos részleteket, de nyilvánvalóan egy olyan ajánlat érkezett, amit sem a játékos, sem a vezetõség nem tudott figyelmen kívül hagyni.”


„Hogy õszinte legyek, ilyenkor semmit nem tudunk tenni annak érdekében, hogy megtartsunk egy fiatal játékost.”


„A Manchester United egy óriási klub, nyilván mindenki szeretne megragadni egy ilyen lehetõséget, ha hozzájuk szerzõdhet. Mi pedig nem mondhatunk nemet még akkor sem, ha nagyon szeretnénk megtartani.”


„Szerintem õ a legjobb fiatal kapus, akivel valaha is együtt dolgoztam, részemrõl volt a szerencse, hogy láthattam õt játszani.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!