Van der Vaart: Sneijder illene a Unitedbe

Rafael van der Vaart szerint Wesley Sneijder nagyon szívesen játszana a Premier League-ben és nem lepõdne meg azon, ha holland válogatottbeli csapattársa a Manchester Unitedbe igazolna.


Az Internazionale irányítója már hónapok óta a pletykalapok célkeresztjében szerepel, miután állítólag a Manchester United részérõl többször is kifejezték érdeklõdésüket iránta, annak ellenére, hogy hivatalos a két klub eddig mindig cálfolta, hogy bármilyen egyezkedés lenne közöttük.

 

Azonban az elmúlt héten Sneijder elárulta, tudomása szerint klubja megfelelõ áron értékesítené õt, de tisztábban csak a hétvégén fogja látni jövõbeli helyzetét.

 

Egykori csapattársa, Rafael van der Vaart a múlt nyáron igazolt a Real Madridtól a Tottenham Hotspur együtteséhez, amely úgy tûnik, hogy bevált számára, ugyanis a liga egyik legjobb játékosává nõtte ki magát egy év alatt.

 

Mivel anno a Real Madrid mellett anno az Ajax akadémiáján is együtt pallérozódott Sneijderrel, ezért úgy érzi, egykori csapattársának is jól feküdne az angol futball és a Premier League stílusa.

 

 

"Természetesen szeretne Angliában játszani, hiszen ez a világ legnagyobb bajnoksága" - kezdte van der Vaart a Sky Sports News-nak.

 

"Õ nagyon jó barátom, és szinte mindennapos kapcsolatban állunk egymással. Tudja, mire számíthat a Premier League-ben."

 

Van der Vaart magabiztos azt illetõen, hogy válogatottbeli csapattársa remekül illeszkedne a Manchester United csapatába, ennek ellenére viccesen megjegyezte, nem szeretné ha honfitársa csatlakozna a Premier League bajnoki címvédõjéhez.

 

Amikor arról kérdezték, hogy játszani fog-e Sneijder ellen ebben a szezonban, így felelt: "Remélhetõleg nem, mert akkor a Man Utd erõsebb lenne."

 

"De õ egy nagyszerû játékos, aki remekül illeszkedne a Man Utd-be."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!