Welbeck eltökélt, hogy bizonyítson

Danny Welbeck eltökélt, hogy felülkerekedjen a Manchester Unitednél található versenyhelyzeten, és beverekedje magát a következõ szezonban Sir Alex Ferguson kezdõcsapatába.


A skót menedzsernek számos opciója van a támadószekció posztjainak betöltésére, és nem lehet tudni, hogy hajlandó lesz-e a következõ idényben megbontani tavaly remekül mûködõ Wayne Rooney - Javier Hernandez párost.

 

Pedig Dimitar Berbatov és Michael Owen is szívesen megharcolja helyéért a Vörös Ördögök kezdõjében, csakúgy, mint a fiatalok, Danny Welbeck, Federico Macheda és Mame Biram Diouf, akik az tavalyi idényben mind kölcsönben játszottak.

 

Azonban miután a vasárnapi, Manchester City elleni Community Shield döntõn kezdõként kapott szerepet, majd behívták az angol válogatott felnõtt keretébe, Danny Welbeck magabiztos azt illetõen, hogy meggyõzte képességeirõl Sir Alex Fergusont.

 

 

"Az a célom, hogy beverekedjem magamat a csapatba és eredményes párost alkossal azzal a társammal, akivel éppen játszok" - kezdte a 20 éves támadó a Daily Starnak.

 

"Nem lehet túl sokat elmondani egy mérkõzés után, csak keményen kell dolgoznod, és reménykedned kell, hogy sikerül beverekedned magad a kezdõcsapatba a szezon során."

 

"Ha továbbra is jól tudok teljesíteni, akkor remélhetõleg a menedzser engem is számításba vesz majd. Magabiztosnak érzem magam."

 

Miután az angol U-21-es válogatott tagjaként csalódást keltõ Európa-bajnokságon esett túl júniusban, Welbecket nagy örömmel töltötte el, hogy bekerült Fabio Capello keretébe a tegnap végül elmaradt Hollandia elleni barátságos mérkõzésre.

 

"Nem éppen jó tornát zártunk, éppen ezért örültem, hogy meghívást kaptam Fabio Capello csapatába." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!