Carrick Manchesterben maradna karriere végéig

Michael Carrick kijelentette, az Old Traffordon szeretné befejezi pályafutását.


Az angol válogatott középpályását már számos átigazolási idõszakban hozták hírbe más csapatokkal, legutóbb például az Aston Villa volt vélt leendõ állomáshelye a 29 éves játékosnak.

 

Azonban Carrick, akinek még két éve hátra van jelenleg is futó szerzõdésébõl a Vörös Ördögöknél, kijelentette, soha nem foglalkoztatta a gondolat, hogy távozzon az Old Traffordról.

 

 

 

 

"Olvastam néhány hírt azzal kapcsolatban a múlt nyáron, hogy a távozáson gondolkozok, de nem szenteltem különösebb figyelmet ezeknek a dolgoknak. Ez része egy futballista életének" - kezdte az egykori Tottenham középpályás.

 

"Soha nem jutottam el addig a pontig, hogy úgy érezzem, távoznom kell a Unitedbõl, még egy percre se. Egyszer se fordult meg ez a fejemben."

 

"Emellett a menedzser se tett utalásokat ezzel kapcsolatban."

 

"A lehetõ legjobb helyen vagyok és az olyan eredmények, mint a Valencia elleni, mindig egyre jobban meggyõz arról, hogy a lehetõ legjobb érzés az ilyen sikerek részesének lenni."

 

"Az idei szezon hátralévõ részében és a következõ szezonban még biztosan a klub játékosa maradok, és ha rajtam múlik, akkor karrierem végéig a Manchester United játékosa maradok."

 

"Miért akarnék bárhol máshol játszani?"

 

"Ebben a szezonban rajtam múlik, hogy kemény munkával betudom-e bizonyítani, hogy az elõbbi kijelentésemnek van-e valóságalapja."

 

"A célom mindig is az volt, hogy a kezdõcsapatba kerülést kivívjam, és ez most sincs másként."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!