Kean a United segítõ szándékában reménykedik

Steve Kean, a Blackburn Rovers menedzsere abban reménykedk, bátran fordulhat a Manchester Unitedhez, ha kölcsönben játékosra lenne szüksége.


Kean baráti viszonyt ápol a Vörös Ördögök menedzserével, Sir Alex Fergusonnal, és már megbeszélést is folytatott a skót stratégával néhány lehetséges ügylettel kapcsolatban.

 

Az elõzõ szezonban már volt manchesteri kölcsönjátékos a Rovers keretében, ugyanis a 2010/2011-es szezont végig a lancashirei együttesnél töltötte a szenegáli Mame Biram Diouf, és Kean most abban reménykedik, hogy újabb segítséget remélhet az Old Traffordról.

 

Annak lehetõségét a Rovers menedzsere visszautasította, hogy név szerint megnevezze, kikre számíta a Unitedtõl, és kijelentette, csak akkor reménykedk majd Sir Alex Ferguson segítõ szándékában, ha a helyzet úgy hozza, hogy szüksége lesz erõsítésekre.

 

 

"Volt egy megbeszélésem Sir Alexszel Paul Scholes búcsúmérkõzése után, amely során számba vettünk néhány olyan játékost, akik szóba jöhetnének kölcsönadás kapcsán" - kezdte Kean.

 

"Nem akarom egyiküket se nevesíteni, mert nem akarok tiszteletlen lenni a Manchester Uniteddel és Sir Alex Fergusonnal szemben."

 

"Nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és remélhetõleg ez továbbra is így marad, úgyhogy ha nekünk szükségünk lesz kölcsönben egy játékosra, akkor õ támogatni fogja a dolgot."

 

"Nem tudom mennyi pénz áll erre rendelkezésre, mert megpróbáljuk rendezni az adósságunkat."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!