Megbírkózunk a sérülésekkel

Sir Alex arra készül, hogy alaposan felforgassa védelmét, miután a nyitó fordulóban kemény teszt elé állították a Vörös Ördögöket - Nemanja Vidic és Rio Ferdinand is idõ elõtt kényszerült elhagyni a pályát.


Nemanja Vidic és Rio Ferdinand is kényszerû csere okán hagyta el a pályát a vasárnap 2-1-re megnyert mérkõzés során, akik így csatlakoztak a védelembeli maródiak listájához, az edzésen vállát kificamító Rafaelhez és a korábban is sérültet jelentõ Patrice Evrához.

 

Evra kész lesz, hogy visszatérjen a Tottenham ellen, azonban Ferdinand megközelítõleg másfél hónapot kényszerült kihagyni, aminek köszönhetõen a Vörös Ördögök fiatal védõi számára kínálkozik a bizonyítási lehetõség.

 

 

"Két-három nehéz nap áll mögöttünk" - kezdte Sir Alex. "Rafael kificamította a vállát edzés során, tíz hétig nélkülöznünk kell és mûtétre is szükség van az õ esetében."

 

"Rionak a térdíne sérült meg és hat hetet kényszerül kihagyni. Vidával egyelõre nem tudjuk, mi van pontosan, azonban õ is kivizsgálásra kerül majd. Nem tudta végigjátszani a mérkõzést és valószínû, hogy pár hétig rá sem számíthatok majd. De, hogy õszinte legyek, Chris Smalling, Jonny Evans és Phil Jones egy áldás számunkra. Valamint Patrice Evra is vissza fog térni a következõ héten, egészséges lesz, szóval lesznek opcióim."

 

"Meg kell hogy mondjam, Phil és Jonny jól teljesítettek és Smalling is jobb hátvédként tevékenykedett, át fogjuk vészelni ezt a helyzetet."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!