Tartalékok: Arsenal 2-1 United

A United a tartalékok bajnokságát 2-1-es arányú vereséggel kezdte az Arsenal ellen, azonban Darren Fletcher végig játszotta az egész mérkõzést.


A skót középpályás sikeres visszatérést tudhat maga mögött, azonban Warren Joyce együttese vereséget szenvedett, annak ellenére, hogy Mame Biram Diouf jól kivitelezett találatával még egyenlíteni tudtak a második félidõben. A szenegáli csatár azonban nem örülhetett felhõtlenül, hiába talált be az Arsenal kapujába, a mérkõzés vége felé sérülés miatt el kellett hagyni a pályát.

 

Fletcher már a mérkõzés korai szakaszában jelezte magabiztos szerelésével, hogy visszatért, majd ezt követõen remek passzal kínálta Pogbát, amint remekül vette fel szerepét a középpályán már a mérkõzés korai szakaszában. Tomasz Kuszczak tartotta a United kapuját érintetlenül, Kyle Ebecilio és Luka Freeman lövéseinél is védett a lengyel portás, azonban a manchesteriek sem maradtak válasz nélkül, elõbb Diouf fejese csattant a lécen, majd Danny Drinkwater csavart fölé Paul Pogbával való, szemet gyönyörködtetõ összjáték után.

 

Sérülések sokasága akadályozta a Unitedet, hogy megbontsák a házigazda játékát, akik a mérkõzés 30. percében vezetéshez jutottak. Fletcher passzolt úgy Ezekiel Fryers-hez, hogy azt az Arsenalos Sanchez Watt megtudta szerezni és megszerezte csapata számára a vezetõ gólt. A Leedsben is megfordult játékos okos módját választotta annak, hogy átverje a United kapujában álló Tomasz Kuszcakot.

 

A Vörös Ördögök egy jól kidolgozott góllal szerezték meg az egyenlítést jelentõ találatot. A kapitányi karszalagot viselõ Darron Gibson a jobb szélen felfutó Paul Pogba elé tálalt, aki bejátszotta a labdát Diouf elé, a szenegáli nem hibázott, a kapu bal oldalába lõtte a játékszert. Ezt követõen Vito Mannone, az Arsenal kapusa egy dupla bravúrral akadályozta meg a gólszerzésben Pogbát és Dioufot.

 

Diouf egy Norwoodtól kapott labdát vágott bele Mannone-ba és az olasz kapus Gibson labdája után Pogbát is megakadályozta a gólszerzésben. Diouf sántikálva hagyta el a pályát sérülése miatt és a United elvesztette kissé a fonalat, elõbb Fryers hibáját követõen védte Kuszczak Watt lövését majd ugyanebbõl a helyzetbõl Nico Yennaris próbálkozott, sikerrel azonban nem járt.

 

Mikor úgy tûnt, nincs esély, Chuks Aneke másképp gondolta, Fletcheren és Larnell Cole-on is túlverekedve magát a kapura lõtt, ami Fryersen megpattanva Arsenal szempontból szerencsésen, a kapuban kötött ki.

 

Joyce végrehajtott néhány cserét, és Davide Petruccinak nagy esélye volt az egyenlítésre a mérkõzés kései szakaszában, azonban a gólt ismét Mannone akadályozta meg, így Kuszczak jelenléte sem volt elég, hogy a Vörös Ördögök megnyerjék mérkõzésüket.

 

United: Kuszczak; Cole (Lingard 84), Brown, Fryers, M.Keane; Pogba, Fletcher, Norwood (Petrucci 84), Gibson, Drinkwater, Diouf (W.Keane 57). Nem használt cserék: Johnstone, McGinty.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!