Edwin: Két pontot hullajtottunk!

Edwin van der Sar szerint a Manchester United ismét úgy érezheti, hogy két pontot hagyott soros ellenfele otthonában, miután a Sunderlanddel 0-0-s döntetlent tudtak csak elérni a hétvégén.


Bár a Vörös Ördögök eddig veretlenek ebben a szezonban, eléggé dadogós rajtott vettek távol otthonuktól a Premier Leagueben.

 

Legutóbb éppen szombaton, a Stadium of Lightban érték el sorozatban negyedik, idegenbeli döntetlenjüket a bajnokságban, így nem tudtak lépést tartani a listavezetõ Chelseavel.

 

 

 

 

Természetesen a csapat veterán kapusa, Edwin van der Sar örül, hogy hosszú idõ után a bajnokságban is sikerült megõriznie kapuját kapot gól nélkül, mintahogy tette azt a hét közben a Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen is.

 

Azonban a bajnokság aranyérméért folyó versenyfutásban a Fekete Macskák elleni eredmény mindenképpen csalódás, még akkor is, ha nem érdemelték volna meg a Sunderland legyõzését.

 

"Örülhettünk, hogy 0-0-al mehettünk a félidõre. Az utolsó 15 percben volt egy-két helyzetünk, de ez nem volt elég a gyõzelemhez" - kezdte a holland portás.

 

"Nem hiszem, hogy a támadójátékunkban eleget tettünk volna ahhoz, hogy mi vihessük haza a három pontot. Sajnos a csatáraink kiszolgálása nem volt elég jó ahhoz, hogy gólt szerezzünk."

 

"A Valencia elleni mérkõzést követõen újabb kapott gól nélküli találkozónak örülhettünk, de azt hiszem, inkább két pontot hullajtottunk, mint egyet szereztünk, hiszen már így is rengeteget betliztünk idegenben."

 

"Csalódottak voltunk a Bolton elleni döntetlent követõen, majd egy nagyon fontos gyõzelmet sikerült aratnunk a Bajnokok Ligájában, ami helyre billentette a helyezésünket a csoportban, azonban mi mindenhol gyõzni akarunk, és kell is, mert csökkentenünk kell a lemaradásunkat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!