Hernandez - A nyelv a kulcs

A Manchester United csatára, Javier Hernandez szerint David de Geának könnyebb lesz alkalmazkodnia a Premier League-hez, amint folyékonyan beszéli majd az angolt.


A fiatal spanyol kapus kemény keresztségen van túl új csapatánál azok után, hogy a Manchester City és a West Brom ellen is nagy hibákat vétett.

A legendás Edwin van der Sar nyomdokaiba lépni nehéz feladat és a 20 éves kapus - aki minden nap nyelvórákat vesz -  nem kevés támogatást kapott az Old Traffordról.

Hernandez bebizonyította, azonnali hatást is el lehet érni külföldiként, hiszen nyitó szezonjában 20 gólig jutott jelenlegi csapatánál. A korábbi Chivas támadó tavaly nyáron érkezett Manchesterbe családtagja támogatását élvezve és úgy érzi, kulcsfontosságú volt beilleszkedésében, hogy tudott angolul.

"Mindig nehéz egy új országba menni, de tény, az édesapám és a húgom itt élnek velem, ami óriási segítség" - mondta Javier a Daily Mirrornak. "Ez könnyebbé tesz mindent."

 


"Nem az ételek vagy a szokások azok, amik legjobban hiányoznak Mexikóból, hanem a családom és az, hogy együtt leüljünk beszélgetni egymással."

"Elég jól beszéltem angolul, amikor elõször ide jöttem, azóta aprénként javulok, egyre többet értek meg és egyre jobban beszélem a nyelvet."

"De az igazság az, hogy tudtam angolul hatalmas segítség volt, mert ez azt jelentette, az öltözõben tudtam beszélgetni a többiekkel, gyorsabban megismerhettem õket."

"Csodálatosan kezeltek Manchesterben és nekem vissza kell fizetnek a hitet. Nagyon jó elsõ szezonom volt és remélem, még többel leszek képes hozzájárulni a csapat sikerességéhez."

"Úgy vélem, szép idõk elé néz ez a csapat és nagyon izgatottan várom a lehetõségeket, amiket a következõ szezonban kapok."

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!