Vegyes hírek sérülés fronton

A hétfõi Tottenham Hotspur elleni mérkõzés elõtt Sir Alex Ferguson Carringtonban beszélt a sajtónak, ahol jó és rossz hírek is elhangoztak.


Az elsõ pozitív hír, Patrice Evra ismét egészséges, Chicharito és Antonio Valencia nagyon jól teljesítenek edzéseken, míg Darren Fletcher a héten lejátszott tartalék mérkõzésen sérülés nélkül van túl.

Rio Ferdinand állapota javul azok után, hogy a West Brom elleni mérkõzésen combizom sérülést szenvedett. Az angol védõre elsõdlegesen hat hetes kihagyást várt, de Sir Alex elárulta, az Arsenal ellen bevethetõ lesz.

Ám úgy tûnik a védõ kettõs egy ideig nem állhat össze, hiszen Nemanja Vidic körülbelül egy hónapos felépülésre számíthat.

 



 

 

"Vidic vádli izom sérülést kapott, ami azt jelenti, 4-5 hétre kidõlt. Ez hosszabb, mint amit gondoltunk. Eközben Rio sérülése nem olyan súlyos, mint gondoltuk, az Arsenal ellen készen áll majd. Nem hiszem, hogy hétfõre bevethetõ lesz. Elképesztõ, mennyire megváltoznak a körülmények néhány nap alatt."

"Rafael túl van egy mûtéten, tíz hétig nem számolunk vele. Igazán furcsa sérülés volt. Egy edzésen jól szerelt, de megbotlott és a vállára esett."

"Patrice Evra visszatérhet, ami nagy öröm. Chicharito újból edzhet, jól is teljesít, ahogyan Antonio Valencia is, aki a jövõ héten a tartalékok között pályára is léphet már. Mikor hozzuk vissza Chicharitot? Ez az orvosi stábtól függ, tekintve, hogy agyrázkódása volt, el kell döntenünk mikor  lesz a legalkalmasabb a visszatérése."


"Darren Fletcher már játszott egyik este így õ visszatért és jól van. Talán még egy mérkõzést játszik majd a tartalékok közözz, de utána készen kell állnia az elsõ csapatra. Szóval van pár sérültünk, de javuló félben, tehát reménykedünk."

A Spurs elleni mérkõzésrõl: "Ugyanaz a csapatuk, mint tavaly, kivéve, hogy Robbie Keane eligazolt az LA Galaxy-hez, de õ nem is volt állandó tagjuk. Hátul Gallas és Kaboul rengeteg tapasztalattal bír...a széleken pedig ott van Bale és Lennon. Van der Vaart nagyon jó játékos, fantasztikus csapatuk van. Kemény meccs lesz, nagyon ritkán ütjük ki õket, nagyon szoros mérkõzésre számítok."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!