Fergie hisz a fiatalokban

Sir Alex Ferguson továbbra is hisz a fiatalokban, várhatóan hétfõn is többen a csapat tagjai lesznek a Spurs elleni találkozón.


A fõnök elégedett volt a West Brom felett aratott 2-1 alkalmával, ahogy Danny Welbeck és Tom Cleverley megragadták a lehetõséget. Nemanja Vidic és Rio Ferdinand sérülésével úgy tûnik, Phil Jones, Jonny Evans és Chris Smalling is kezdõben szerepelhet majd.

"A hétfõi csapat nagyon fiatal védelemmel áll majd fel, Jonesszal és Evansszel középen, Smallinggal a jobb szélen" - mondta Sir Alex. "De Patrice Evra a Spurs ellen visszatér, ami tapasztalatot jelent számunkra hátul."

"David de Gea tanulni fog eddig mérkõzéseibõl. Szintén ott van Cleverley és Welbeck. Ez egy nagyon fiatal csapat, de tele vannak energiával és nagyszerû képességekkel. Szeretem nézni õket."

 


"Nem aggódom a hátul lévõ fiatalok miatt. Evans bõséges tapasztalattal rendelkezik, és ne feledjük, 12 éves kora óta van a csapatnál. Rengeteget játszott már az elsõ csapatban."

"Phil Jones a tavalyi idényben a Blackburnnel játszott a Premier League-ben és úgy gondolom Chris Smallinggal együtt õk voltak a csillagai a nyári U21-es EB angol csapatának. Chrisnek fantasztikus elsõ szezonja volt, idén pedig folytatja a fejlõdést."

"Szóval miért ne játszhatnának õk. Megvettük Phil Jonest 19 évesen, de Geát 20, Youngot 25 évesen. Teljesn elégedettek vagyunk a csapat korával."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!