Sneijderen múlik a Unitedbe igazolása

Wesley Sneijdernek átigazolásai kérelmet kell benyújtania az Internazionale vezetõségének, ha nyélbe akarja ütni 'álomátigazolását' a Manchester Unitedbe.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson állítólag ellentétes nyilatkozataival ellentétben továbbra sem tett le arról, hogy körülbelül 36 millió fontért le ne igazolja Sneijdert még az átigazolás idõszak lejárta elõtt.

 

A játékos ügynöke már megbeszélést folytat a United vezetõségével, és a Daily Star sportrovata úgy értesült, hogy a felek meg is egyeztek 190 ezer fontos heti bérezésben, ha játékos az Old Traffordon folytatja a pályafutását.

 

Azonban egyelõre az Internazionale mindeng megtesz azért, hogy akadályt gördítsen holland sztárjátékosa San Siroból való távozása elé. A klub elnöke, Massimo Moratti kijelentette, hogy Sneijder sehova nem igazol, ugyanis a 27 éves játékos 'érinthetetlen'.

 

Moratti tisztán megmondta, hogy nem adja el egyik legértékesebb játékosát, azonban Sneijder tudja, hogy van egy aduász a kezében azzal, hogy beadhat egy átigazolási kérelmet klubjánál.

 

 

"Ha Wesley Sneijder szeretne a Manchester Unitedhez szerzõdni, akkor elérheti célját" - mondta egy nevét elhallgató hírforrás.

 

"Neki kell átvennie a kezdeményezõ szerepet, mert az Inter eltökéltnek tûnik aziránt, hogy megtartják. Ezzel nem lenne más választásuk, csak az, hogy nagy pénzért eladják, de csak akkor, ha tisztán, egyértelmûen kijelenti, hogy távozni akar."

 

Daily Star


Daily Star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!