Fergie: Jöhetnek a fejfájások

Sir Alex Ferguson már várja, hogy teljesen fitt csapattal rendelkezzen azok után, hog Javier Hernandez is visszatér majd a csapathoz.


A menedzser teljesen tudatában van annak, hogy a mexikói visszatérése milyen választási fejfájásokat jelent majd számára majd, ha felépül agyrázkódásából, amit még az Egyesült Államokban tartott felkészülésen szenvedett el. A Barclays Premier League nyitányán Danny Welbeck volt Wayne Rooney csatár párja, de rajtuk kívül még Dimitar Berbatovval, Michael Owennel, Federico Machedával és Mame Biram Diouffal is harcolnia kell a helyéért a mexikóinak.

"Rooney szárnyalt a felkészülési szezonban" - mondta Fergie. "Az erõnléte fantasztikus, fáradhatatlna energiája van, soha nem áll meg. Hatalmas eszköze a csapatnak."

"Érdekes látni, mennyire összeillenek Welbeckkel jelenleg - nagyon jók együtt. Természetesen ha Chicharito visszatér, kiválasztási gondban leszek, mert góljaik mindent leírnak róluk. És ott van Berbatov is, aki szintén nagyon jól szerepelt a felkészülés során."

 


Hernandez és Owen nem bevethetõk jelenleg sérülés és betegség miatt, a Fõnök nem is erõlteti visszatérésüket. "Az agyrázkódás agyrázkódás, az orvosok véleménye pedig az, ha már volt korábban ilyen eset, nagyon óvatosnak kell lenni. Megadjuk neki a kellõ idõt és ha megfelelõ lesz, visszatér majd, ami már nincs is olyan messze. Néhány héten belül pályán lehet."

"Michaelnek kisebb hát problémája akadt. De már futóedzéseket végez, nincs messze a visszatérése. De ez jelentéktelen dolog, mindenkinek lehet, ha kicsit öregszik."

Ha Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans a következõ néhány hétben lenyûgözõen teljesítenek, újabb poszton lehet kiválasztási fejtörése Fergusonnak.

"Azt hiszem, Vidic és Rio tisztában vannak a fiatalok képességeivel. Jelenleg nincs döntési kényszerem, kiknek kellene ott játszaniuk."

"Rio és Vida is sérültek, így nincs sok választásom. De ha mindkettejük, vagy akár csak az egyikük is alkalmas a játékra, már döntési kényszerbe kerülök."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!