Capello bízik benne hogy Rooney felépül

Fabio Capello úgy véli, hogy nem újdonság az, hogy az újságok egy játékos magánéletének problémáiról cikkezzenek és remélei, hogy számíthat Rooney-ra a Háromoroszlánosok soron következõ Montenegró ellen vívandó európabajnoki selejtezõjén.


Don Fabio szerint, ha egy futballista életében problémák merülnek fel, akkor sokkal jobb, ha az adott játékos játszhat, így csak az edzésekre és a mérkõzésre koncentrál.

 

Mikor a mestert arról kérdezték, hogy a modern labdarúgók meg tudnak-e a birkózni a nagy vagyonnal és karrierük során felmerülõ problémákkal, akkor azt mondta:  „Nem csak most, hanem ezelõtt is felmerültek már ezek a problémák minden évben, mind Spanyolországban, mind Olaszországban, mindenhol a világon.”

 

 

„Fiatal emberek hatalmas vagyonnal. A sok pénz néha csak egy probléma, egy pozitív probléma. Néha.”

 

„Lehetetlenné teszi-e ez a mai menedzsmentet? Nem! Ezek privát problémák. Nagy szerepet játszanak ezen szituációkban a barátok és, azok személyek, akik körülveszik az adott személyt.”

 

Rooney próbál felépülni jelenlegi bokasérülésébõl, versenyt fut az idõvel, hogy fitt legyen a Montenegró elleni selejtezõ mérkõzésre. Capello is optimista ,hogy a csatár megfelelõ állapotban lesz.

 

„Azokon a mérkõzéseken, melyeken Rooney már az új pozícióban játszott ( a csatár mögött elõkészítõ szerepkörben ), nagyon jó munkát végzett. Jó volt ezt látni, örültem a teljesítményének. Legutóbb, mikor Wayne-t a Liverpool ellen figyeltem, meg voltam vele elégedve.

 

„Remélem bevethetõ állapotban lesz és számíthatok rá.”

 


http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_6423970,00.html

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!