Fergie figyelmezteti a duót

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson figyelmeztette Rio Ferdinandot és Nemanja Vidicset, nincs garancia elsõ-csapat béli helyükre, miután visszatérnek sérülésükbõl.


A United szokásos belsõ védõ kettõse hiányzott a hétfõ esti, Tottenham felett aratott 3-0 arányú gyõzelem alkalmával, láb és hát problémák miatt.

 

Az új igazolás, Phil Jones, valamint Jonny Evans és Chris Smalling alkották a védelmet - Patrice Evrával kiegészülve - a duó távollétében és nagy erõket mozgosítottak, hogy az Old Traffordon a három hazai gól mellett egyetlen vendég találat se születhessen.

 

A szerb bekk Vidic még három hétig kényszerül a partvonalon túlra, azonban Ferdinand újra egészséges és kész arra, hogy Sir Alex bevesse õt az Arsenal elleni, szintén hazai mérkõzésen a hétvégén.

 

 

Azonban a Vörös Ördögök menedzsere figyelmeztette a duót, megeshet, hogy nem kerülnek vissza rögtön a kezdõcsapat tagjai közé, ugyanis fiatal védõinek hétfõn mutatott teljesítménye dilemmára késztette Sir Alexet, hogy kit jelöljön a kezdõ csapatba vasárnap.

 

"Rio és Nemanja tisztában vannak a fiatal játékosok képességeivel, ez nem kérdés" - mondta a skót menedzser.

 

"Amikor mindkettejük egészséges, vagy egyikük, döntést kell majd hoznom [hogy ki kerüljön a kezdõ csapatba]."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!