Norwood az álmairól mesélt

Oliver Norwood továbbra sem felejtette el old traffordi álmát és még mindig az a célja, hogy a United elsõ csapatában játsszon.


A 20 éves észak-ír válogatott Norwood tegnap került kölcsönbe a Scunthorpe United csapatához egészen januárig, ám a fiatal középpályás továbbra is azért fog dolgozni, hogy az Old Traffordon szerepelhessen.

"A Manchester United elsõ csapatában szerepelni, mindig is ez volt az álmom. Minden gyerek errõl álmodik" - mondta Norwood.

"Hogy reálisan nézve ez megtörténhet? Nem vagyok benne biztos, de ez a legjobb lehetõség, ide jöttem, hogy meccseken szerepeljek, a legjobbamat fogom adni és meglátjuk mire lesz elég."

 


"Két teljes szezont voltam a tartalékoknál - ez lett volna a harmadik - és úgy érzem, kezd egy kicsit könnyûvé válni számomra, mert minden évben ugyanazok az ellenfeleink."

Norwood a Manchester United ifi rendszerén keresztül jutott el a tartalékokig. Sir Alex Ferguson híres arról, hogy szereti kölcsönadni a fiatal tehetségeit, mielõtt lehetõséget adna nekik a United elsõ csapatában.

Idén Danny Welbeck és Tom Cleverley a tökéletes példa erre és Norwood szeretné õket követni álmai beteljesítése érdekében.


givemefootball.com


givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!