Hargreaves felajánlotta hogy ingyen játszik

Owen Hargreaves állítása szerint felajánlotta a Manchester Unitednek, hogy ingyen játszik ebben a szezonban, mielõtt a két fél közös megegyezéssel a szerzõdése felbontása mellett döntött.


Hargreavest még 2007 nyarán 17 millió fontért szerzõdtették az Old Traffordra a Bayern Münchentõl, azonban ott eltöltött négy szezonja alatt csak 39 mérkõzésen léphetett pályára, 'köszönhetõen' múlni nem akaró térdproblémáinak.

 

Az elõzõ szezonban régóta várt visszatérése rövidre sikerült a Wolverhampton Wanderers elleni bajnokin, ugyanis még csak percek teltek el a mérkõzésbõl, máris le kellett cserélni térdínsérülés miatt, így a klub csökkentve veszteségeit végül a játékos szerzõdésének felbontása mellett döntött.

 

Mindez azonban csak azután következett be, miután Sir Alex Ferguson még egy utolsó próbálkozást tett a 30 éves középpályás megtartására.

 

 

"Volt egy olyan pont, amikor felajánlottam, hogy maradok a klubnál, és játszok ingyen" - kezdte az egykori angol válogatott játékos a Daily Mailnek.

 

"De azt mondták, 'valószínûleg te ezt nem akarod', és ebben azt hiszem igazuk volt."

 

"Nem hibáztatom õket, hogy engedtek elmenni. Megtudom érteni. Eljön az a pont, amikor azt kell mondanod, hogy ez nem mûködik. A játék megy tovább. Mindkét fél a legjobbat kívánja a másiknak és továbbáll."

 

TEAMtalk

 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!