Schmeichel ismét védelmébe veszi De Geat

A Manchester United egykori kapusa, Peter Schmeichel támogatja David de Gea-t, bizonyítsa kritikusai számára, hogy tévedtek.


A spanyol portás teljesítményét sokan már-már nagyítóval figyelték, miután volt néhány gyenge produkciója a Manchester United mezében.

 

Ennek ellenére a nyári igazolás több mint megbízható teljesítményt nyújtott hétfõn a Tottenham Hotspur elleni 3-0-ra megnyert bajnokin, és a Vörös Ördögök dán legendája, Peter Schmeichel szerint még többet láthatunk majd az U-21-es Európa-bajnok kapuvédõtõl, csak idõt kell számára adni.

 

"Véleményem szerint nagyon igazságtalanul kritizálták õt, már azelõtt, hogy az elsõ mérkõzését lejátszotta volna a csapatban" - kezdte Schmeichel a Five Live Sportnak. 

 

"Nem mondanám, hogy nagyon nagy hibákat vétett volna."

 

 

"Szerintem legutóbb a Tottenham ellen megmutatta milyen személiység lakozik benne. Egyáltalán nem ijesztette meg, hogy az Old Traffordon kellett játszania."

 

"Mindent jól csinált - jól védett, remek teljesítményt csinált. Azt hiszem, tanult a korábbi esetekbõl."

 

"Õ még mindig nagyon fiatal, és még egy kis idõre van szüksége, hogy megszokja azt a futballt, amit itt a Premier Leagueben játszanak, a játékosokat, akik ellen bizonyítani kell, és a bírókat, akik a korábbinál sokkal több fizikai kontaktust engedélyez az ellenfeleknek, mint amit megszokott."

 

"Tanulni kell, de azt hiszem nagyszerû jövõ áll elõtte."

 

TEAMtalk


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!