A Szarkák lehetnek a befutók Macheda leigazolásában

A Manchester United fiatal támadója, Federico Macheda kölcsön szerzõdés keretein belül csatlakozhat a Newcastle csapatához, errõl beszélt a játékos ügynöke.


Sir Alex Ferguson a hónap elején kijelentette, nem tervezi, hogy bárki a jelenlegi keretbõl elhagyná a klubot sem véglegesen, sem kölcsön formájában.

Azonban a menedzser számára olyan gazdag a csatár keret, hogy olyan játékosnak, mint Macheda nehezen tudna rendszeres játéklehetõséget biztosítani, amennyiben az Old Traffordon marad az olasz.

Wayne Rooney, Javier Hernandez, Dimitar Berbatov és Michael Owen is a csatársort erõsítik, míg Mame Biram Diouf is visszatért a Vörös Ördögökhöz elõzõ évi kölcsönjátékából, ahogyan Danny Welbeck is, aki ráadásul az Arsenal elleni mérkõzésen elszenvedett sérülése elõtt remek formában kezdte az idei szezont.

Macheda az elõzõ szezon második felét szülõhazájában töltötte, a Sampdoria csapatában szerepelt ideiglenesen, de Giovanni Bia, a játékos ügynöke szerint kizárt, hogy idén Serie A csapathoz kerüljön Kiko.

 


Bia elismerte, a United akár el is engedné a fiatalt kölcsönbe egy Premier League csapathoz, a Newcastle és a QPR pedig erõsen érdeklõdik is a játékosért.

Alan Parder és Neil Warnock is szívesen leigazolná még a szerdai határidõ elõtt Machedát és Bia szerint jelenleg a Szarkáknak van a legnagyobb esélyük arra, hogy megszerezzék az olasz csatárt.

"Macheda nem tér vissza Olaszországba, a Manchester United egy Premier League csapatnak adná kölcsön" - mondta az ügynök a calciomercato.com-nak.

"Jelenleg a Newcastle elõnyben van a Queens Park Rangersszel szemben."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!