Rooney sok szerencsét kíván Hargreavesnek

A Manchester United csatárának, Wayne Rooneynak semmilyen aggálya nincs azt illetõen, hogy egykori csapattársa, Owen Hargreaves a Manchester Cityhez igazol, és sok szerencsét kíván a középpályásnak.


Az egykori Vörös Ördög, akinek a klub a nyár folyamán bontotta fel szerzõdését, nagyon közel áll ahhoz, hogy ismét Manchesterben játszon, ám ezúttal az Etihad Stadiumban, miután egybehangzó hírforrások szerint már orvosi vizsgálaton járt a Citynél.

 

Hargreaves még 2007 nyarán igazolt a Manchester Unitedhez a Bayern München együttesétõl, és bár manchesteri karrierének korai szakaszában jól alakultak számára a dolgok, folyamatos sérülései megakadályozták, hogy állandó játéklehetõséget harcoljon ki magának.

 

A 30 éves egykori angol válogatott játékos ezen a nyáron mindent megtett, hogy megfelelõ erõnléti állapota kerüljön, és úgy tûnik, hogy a vele korábban kapcsolatba hozott klubok elöl végül a Manchester City szerzi meg, ugyanis véleményük szerint, ha a kanadai születésû játékos egészséges, akkor világklasszis.

 

Egykori csapattársa, Wayne Rooney nagyon is jól tudja, min ment át Hargreaves pár év alatt az Old Traffordon, és az angol válogatott haragszik rá, hogy a városi rivális Cityhez igazol, miután látta, hogy milyen keményen dolgozik azért, hogy újra teljesen egészséges legyen.

 

 

"Most már évek óta nem tud rendszeresen játszani. Pedig keményen dolgozott azért, hogy újra egészséges legyen" - magyarázta Rooney a Sky Sports News-nak.

 

"Rengeteg idõt töltött Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban, hogy helyre hozzák térdproblémáit. Alig láttuk emiatt."

 

"Amikor visszatért, közel állt ahhoz, hogy újra játszhasson. Újra pályára léphetett, de sajnálatos módon újabb sérülést szenvedett, ezúttal a térdínében."

 

"Õ egy nagyszerû fickó. Hihetetlenül keményen dolgozott, próbálkozott, hogy visszatérjen közénk. De a menedzser úgy érezte, hogy nem akarja megtartani. Sok sikert kívánok neki. Remélhetõleg újra játszhat."

 

"Ha teljesen egészséges, akkor világklasszis játékos. Õ egy teljesen más stílusú középpályás, amilyenekkel az ember találkozhat Angliában. Mindannyian nagyon reméljük az angol játékosokkal, és szurkolókkal egyetemben, hogy újra a legjobb teljesítményét lesz képes majd nyújtani." 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!