Nani nem Ronaldo

A United szélsõje elhatározta, kilép a portugál csillag árnyékából.


A Manchester United ásza, a portugál Nani nem akarja összehasonlítani magát Cristiano Ronaldoval és úgy véli, az Old Traffordon még többre is képes lehet, mint eddig.

A szélsõ - aki ötödik idényét kezdte meg Manchesterben - úgy véli, az elõzõ idõszak volt számára a legjobb eddig, ugyanis hatalmas érdemei voltak abban, hogy csapata megszerezte 19.bajnoki címét.

A jó teljesítményét követõen nem meglepõ, hogy a 2009-ben távozó Ronaldohoz hasonlítgatták Nanit, aki azonban szívesen kilépne válogatott csapattársa árnyékából.

"A tavalyi volt a legjobb évem. Határozottan a legkiegyensúlyozottabb szezonom volt és most remélem, az idei év méginkább az enyém lesz. Mindent meg fogok tenni ezért" - nyiltkozta a portugál az Inside Unitednek.

 


"Ha minden mérkõzésen egészséges leszek, 100%-ban biztos vagyok abban, hogy minden tõlem telhetõt meg fogok tenni és jó leszek a csapat számára."

"Nagy lehetõség ez, hogy megmutassam, többre is képes vagyok, hogy egy jó játékos vagyok erõs mentalitással. Mindig keményen dolgozok a sikerért és hogy a csapat címeket nyerjen."

"Öt éve minden egyes alkalommal ugyanazok a kérdések. Mindig Ronaldoról. Olyannak kell lenned. Megtudod tenni ugyanazt? Úgy véled, most meg tudod azt tenni?"

"Mindig, ha valami jót csinálok, ugyanez van. Ha csak egyszerûen jó vagyok, nincs semmi, de amikor nagyon jó vagyok, egybõl jönnek ezek a kérdések. De nem baj, mert bennem semmit nem változtatnak meg."

"Ez az ötödik évem itt, az emberek tudják, mit tudok tenni. Néha nagyszerûen játszom, néha nem igazán fantasztikusan, de azt hiszem mindenki ismer és tudja, mit tehetek."

"Talán a formámnak kellene kiegyensúlyozottabbnak lennie. De sokkal magabiztosabb vagyok most. Már 90 percen keresztül tudom azt, ami korábban csak 45 percen át sikerült."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!