Sir Alex izgul

Sir Alex Ferguson bevallotta, ujjait keresztbe tartva szorít, hogy minden játékosa sértetlenül térjen vissza a válogatott kötelezettségekbõl.


A United öt játékost is ad Fabio Capello angol válogatottjának, közülük Wayne Rooney kisebb sérülést szedett össze a bolgárok elleni, 3-0-ra végzõdõ mérkõzés során.

A remek formában lévõ csatár elmondta, kedden már játékra alkalmas lesz Wales ellen és így egyike lesz azon tíz játékosnak, akik saját hazájukban szerepelnek a szombati, Bolton elleni találkozó elõtt.

A skót menedzser örül annak, hogy a nemzetközi mérkõzések idõpontja immár keddre esik (szerda helyett - a szerk.), ezzel is nyerve plusz 24 órát a klub kötelezettségekre való felkészülésben.

 


"El kell fogadni" - mondta Ferguson az MUTV-nek. "Semmit nem tudsz tenni ez ellen."

"Az elmúlt évben itt volt Paul [Scholes], Gary [Neville], Ryan [Giggs] és Edwin [van der Sar], akik visszavonultak a válogatottságtól, ebbõl pedig profitáltunk a hétvégén során. De immár ezek a játékosok - Giggsy kivételével - nincsenek velünk és sok játékosunk válogatott mérkõzéseken szerepel."

"Keresztbe kell tennünk az ujjainkat és drukkolnunk kell, hogy sérülésmentesen térjenek vissza a játékosaink. Olykor szerencsénk van, máskor nem. Ez nem a mi kezünkben van."

"Az egyetlen elõnye a válogatott meccseknek most az, hogy kedden vannak, ami miatt plusz egy napunk van felkészülni a hétvégére."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!