Owen nem fél a Barcától

Michael Owen kijelentette, hogy nem fél a Barcelonától, miután a Manchester United egy újabb szezonra készül a Bajnokok Ligájában, amely jövõ héten veszi kezdetét.


A májusban a Wembleyben elszenvedett 3-1-es vereség mély nyomott hagyott a Vörös Ördögökben, akik egyébként a bajnokságban 9 pontos elõnnyel nyertek, és a címvédõ Katalánok számítanak az idén Münchenben rendezendõ döntõ egyik legfõbb várományosainak.

 

Owen, aki a döntõben nem állt be a cserepadról, már nagyon várja, hogy a csapattal a Benficához látogassanak, ugyanis nagyon várja már, hogy számára is elkezdõdjön az új szezon.

 

"Ha újra a Barcelonával kerülnénk össze a döntõben, akkor valamit egészen máshogy kellene csinálnunk, mert azon az estén egyértelmûen lejátszottak minket a pályáról" - mondta az Aranylabdás csatár az Inside United magazinnak.

 

"De mégegyszer elmondom, semmi szégyelnivalója nincs annak, aki a vesztes csapat tagja. Nem szégyeljük, ahogy játszottunk a Wembleyben, de ha újra velük hozna a sors, akkor szerintem teljesen más felfogásban kellene hozzáállnunk a mérkõzéshez, hogy sikeresek legyünk."

 

"Azon az estén egyértelmûen kitûnt, hogy mekkora különbség van a két csapat között, mert eléggé egyértelmûen legyõztek minket. De az egy egyszeri alkalom volt, máskor másként alakulnának a dolgok. Nem fogunk megrémülni, ha újra együtt kell velük játszani, ez biztos."

 

 

Owen, akinek rengeteg tapasztalata van az európai kupaszíntéren, reménykedik, hogy kiveheti a részét a csapat idei Bajnokok Ligája szereplésébõl, ahol a csapat célja nem lehet más a szeptember 14-én kezdõdõ csoportkörben, mint hogy elsõ helyen végezzenek a C-csoportban.

 

"Már alig várom" - mondta lelkesedve.

 

"Az egyik legnagyobb szépsége annak, hogy egy olyan klubban játszhatsz, mint a Manchester United, hogy minden évben megvan az esélye, hogy megnyerj legalább egy trófeát."

 

"Emellett azt várják el tõled, hogy gyõzz, ami hatalmas nyomást helyez rád. Ez ebben az évben sem lesz másként."

 

"El kell felejtenünk azt, ami az elõzõ évben történt, és újra kell kezdenünk mindent. Nagyszerû emlékeink vannak a tavalyi sorozatból, még akkor is, ha csalódással végzõdött." 

 

"Most újra nekivágunk, ahol az a célunk, hogy megnyerjük a sorozatot." 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!