Young góllal nyert Anglia

A kedd esti Európa-bajnoki selejtezõk során két United középpályás igazán kontrasztos elsõ félidõt tudhatott magáénak.


Míg Ashley Young lõtte az egyetlen gólt a Wembleyben megrendezett Anglia-Wales találkozó 35. percében, addig Darren Fletcher a skót válogatott csapatkapitányaként nem sokkal a félidõ vége elõtt büntetõt hibázott a litvánok elleni összecsapáson. Fletcher szerencséje, hogy Steven Naismith a második félidõ elején gólt szerzett, ezzel Skócia ugyanolyan karcsú, 1-0-ás gyõzelmet aratott, mint Anglia.

A két válogatott nagyon különbözõ pozíciókban várják az európa-bajnoki selejtezõk októberi befejezését. Míg az angolok hat pontos elõnnyel vezetik a G csoportot és Montenegro ellen elég nekik egy döntetlen is, addig Skócia válogatottja csupán harmadik az I jelû csoportban, tíz ponttal lemaradva a vezetõ spanyoloktól és két egységnyire a csehektõl, akik jelenleg a rájátszást érõ helyen tanyáznak.

Fletcher, Young és a friss angol jobb bekk Smalling is végig a pályán voltak kedd este, míg Rooneyt 89 perc után cserélte le Capello.

 


"Nem tudom biztosan, mi volt, de a második játékrészben nem tudtunk igazán elõre menni. A teljesítményünk nem mondható nagyszerûnek, de amit elhatároztunk, azt megtettük, nyertünk" - mondta Young a találkozó után az ITV-nek.

"Még van egy nagyon kemény meccsünk idegenben Montenegro ellen, jól fel kell készülnünk arra és mindenkit egészségesnek kell tartani. Ha jó teljesítménnyel rukkolunk elõ, biztos vagyok abban, hogy három ponttal jöhetünk el onnan."

Patrice Evra is végig a pályán volt a francia válogatottban, ám csak egy frusztráló gól nélküli döntetlent értek el a románok ellen a D csoport találkozóján. Pat szereplése akár remek felderítõ misszió is lehetett, hiszen a United október 18-án ugyanabban a stadionban - az új bukaresti Nemzeti stadionban - játszik majd a BL csoportkör során az Otelul Galatival.

Sajnos az észak-ír válogatott európa-bajnoki reményei szertefoszlottak. Hiányzó játékosaik miatt - mint például Jonny Evans sárga lapos eltiltás miatt - súlyos, 4-1-es vereséggel távozhattak Észtországból.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!